Tribuna
Claudiu Niculescu, după înfrângerea Șelimbărului cu 4-1, la Iași: ”Am făcut greșeli impardonabile”
b.o.n.
1618 vizualizari
Claudiu Niculescu, după înfrângerea Șelimbărului cu 4-1, la Iași: ”Am făcut greșeli impardonabile”
© liga2.prosport.ro

 

Antrenorul echipei din Șelimbăr a recunoscut, la finalul meciului din Copou, că echipa sa a fost sub nivelul așteptărilor. El a adăugat că trebuie ca jucătorii săi să-și revină repede și să pregătească cât mai bine următoarea partidă, cea cu Dinamo.

”Tot ce am lucrat la antrenamente nu s-a văzut astăzi (n.a. sâmbătă) în joc, în special în prima repriză. Am făcut greșeli impardonabile, care ne-au costat. Greșeli individuale multe, iar împotriva principalei favorite la promovare, când faci astfel de greșeli, te costă. (...) Am primit gol în minutul 1, am început repriza a doua cu gol și am primit gol și în minutul 94. Cine nu a văzut meciul, se poate gândi că a fost un dezastru. Dar nu a fost așa! Prima repriză a fost a Iașiului, într-adevăr, după aceea, în repriza a doua, am dominat noi, am avut două-trei ocazii destul de mari, am și marcat. Dar, una peste alta, victoria Iașiului este meritată, nu sunt multe lucruri de spus. Trebuie să ne revenim mental și să pregătim meciul cu Dinamo, pentru că nu suntem încă liniștiți în clasament”, a declarat Claudiu Niculescu în conferința de presă de la final, conform liga2.prosport.ro.

 

Cu gândurile la viitorul sezon și la... promovare!

 

Antrenorul ”călăreților roșii” a mai spus că, în actualul sezon, se dorește o clasare cât mai sus în play-out,însă la anul planurile sunt mult mai îndrăznețe,lăsând să se înțeleagă că, dacă va fi posibil din punct de vedere administrativ, s-ar putea bate la promovare.

”Am acceptat să vin la Șelimbăr pentru oamenii care sunt în conducerea clubului, pentru seriozitatea lor. Este un club care își respectă jucătorii, e un proiect frumos, de viitor. Dar, în special pentru oamenii din conducerea clubului. În sezonul acesta trebuie să ne ne liniștim în clasament, în primul rând. Și să terminăm cât mai sus în play-out. Iar din sezonul viitor, în funcție de ce se va schimba din punct de vedere administrativ, ne vom fixa obiectivul. Dar, cu siguranță, vă spun că obiectivul va fi play-off-ul în sezonul viitor. Clar! Da, Șelimbărul ar putea avea forța să se bată la promovare, pentru că sunt oameni foarte serioși la acest club, care susțin în totalitate echipa, din toate punctele de vedere”, a adăugat Claudiu Niculescu, cel care a exclus posibilitatea de a reveni la DInamo, în cazul în care ar fi ofertat, cunoscut fiind faptul că gruparea din Ștefan cel Mare tocmai și-a schimbat acționariatul.

”E o întrebare bună asta… (n.a. dacă ar da curs ofertei în cazul în care va fi chemat la Dinamo). Nu, pentru că am un contract aici și vreau să-l respect. Am vorbit cu niște oameni aici (n.a. la Șelimbăr), avem un proiect împreună și cel puțin în viitorul apropiat nu va fi posibil sacest lucru”, a mai spus, în încheiere, Claudiu Niculescu.

 

 


comentarii
1 comentarii

Parca la inceputul campionatului cochetati cu locul 1!? Rusine!
Corny
27.02.2023 11:20
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA