Tribuna
Claudiu Niculescu, bucuros pentru noul succes al echipei sale: ”E important ce am realizat, dar avem în continuare un program greu”
Ovidiu BOICA
852 vizualizari
Claudiu Niculescu, bucuros pentru noul succes al echipei sale: ”E important ce am realizat, dar avem în continuare un program greu”
© Vali MACREA

 

Antrenorul ”călăreților roșii”, Claudiu Niculescu, era de părere, la finalul jocului cu Gloria Buzău, că  echipa sa a obținut un rezultat foarte bun având în vedere că a întâlnit o formație care are drept obiectiv promovarea. Tehnicianul a mai susținut că urmează o deplasare dificilă, pe terenul altei echipe ai cărei oficiali speră la revenirea în primul eșalon.

”Am obținut o victorie foarte importantă, împotriva unui adversar foarte bun, care și-a propus drept obiectiv promovarea în Superligă, de aceea cu atât mai importantă este această victorie, pentru că a fost un meci, să zic așa, de șase puncte. Este important ceea ce am realizat și în această după-amiază, dar nu e totul. Avem, în continuare, un program foarte greu, cu o deplasare foarte grea la FC Argeș, altă echipă care și-a anunțat ca obiectiv promovarea în prima ligă, dar noi o luăm pas cu pas, suntem bucuroși, băieții au făcut ceea ce le-am cerut să facă în acest meci”, a declarat Niculescu.

Acesta a recunoscut că, în partea secundă, după golul de 2-1, jucătorii săi s-au retras.

”Bineînțeles, în repriza secundă am făcut pasul în spate și noi puțin, a trebuit să facem asta pentru că adversarul a început să ne preseze. Dar, zic eu, am făcut faza defensivă foarte bine în ultimele 30 de minute, adversarul nu și-a creat vreo ocazie mare de a marcat, iar pentru asta sunt bucuros”, a mai spus tehnicianul.

 

”Am văzut frustrare pe fețele lor!”

 

Claudiu Niculescu a vorbit și despre ce le-a spus jucătorilor săi în vestiar, la pauză, după ce au fost egalați în minutul 45+2. Tehnicianul a spus că i-a încurajat și că le-a reamintit că și cu Steaua au avut puterea să întoarcă rezultatul cu Steaua, de acum doupă etape, tot de la Cisnădie.

”Am văzut pe fețele jucătorilor, la pauză, frustrarea. Adversarul a ajuns în careul nostru în prelungirile primei reprize cel mai periculos, din acele faze fixe, loviturile libere laterale. Am primit acel gol dintr-un aut de la margine, cred că a fost și un fault, dar acum nu mai contează asta. Erau supărați! Le-am ridicat moralul, să aibă încredere, cum le-am spus încă din prima zi de când au venit aici, să aibă încredere în ei, pentru că sunt jucători buni, sunt jucători care pot face pasul mai departe. Să ridice privirea din pământ pentru că nu s-a întâmplat nimic, doar am primit un gol la pauză. Cum am reușit să întoarcem rezultatul la meciul cu Steaua, le-am spus că la fel avem puterea de a câștiga acest meci și iată că am reușit asta. Bineînțeles și cu puțin noroc, am marcat la începutul reprizei secunde, iar asta le-a dat un plus de moral”, a mai afirmat Niculescu.

Claudiu Niculescu l-a remarcat pe autorul celor două goluri ale Șelimbărului, Rodri Hernando: ”Mă bucur pentru el, este un jucător care-și face treaba. Indiferent pe ce poziție joacă, el își face treaba. Vine dintr-un campionat profesionist totuși, vine din Spania. Și el, dar și ceilalți - trebuie să repet asta - care au venit în această vară, alături de cei care au încheiat sezonul trecut aici își fac treaba și ăsta e un lucru important pentru mine. Fiecare-și așteaptă rândul, avem concurență, e un lucru benefic pentru echipă. Fiecare dintre ei își așteaptă rândul ca atunci când prind primul «unsprezece» să nu mai piardă locul de titular”.

 

Despre cheia succesului...

 

Altfel, tehnicianul ”călăreților roșii” a reamintit care este cheia succesului, în viziunea sa: ”Să rămână la fel de echilibrați și de modești, asta e cheia succesului. Până la urmă, băieții asta au respectat pâîn acest moment. După fiecare meci, înaintea fiecărui meci le spun că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că numai așa putem face performanță pe mai departe. Am reușit asta, sper s-o facem și de-acum încolo”.

 

Despre meciul cu FC Argeș: ”Va fi greu, dar nu imposibil!”...

 

”Mergem la Mioveni cum mergem la fiecare meci, în ideea de a face un joc bun, ca să ne întoarcem de acolo cu toate punctele dacă se poate. Vom vedea! Până atunci mai avem o săptămână. Va fi un meci greu, cu siguranță, pentru că, repet, FC Argeș este una dintre echipele care și-au propus ca obiectiv promovarea în prima ligă, un club care a investit foarte mult în această vară. Ne așteaptă un meci greu dar, zic eu, dac-avem încredere și nu avem de ce să nu avem încredere după acest parcurs, cred că ne putem întoarce cu un rezultat bunde-acolo. Va fi foarte greu, dar nu imposibil”, a concluzionat tehnicianul ”călăreților roșii”.

 

 

 


comentarii
1 comentarii

Terminati cu modestia, in afara de Corvinul toti ceilalti sunt praf
25.09.2023 11:20
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA