Tribuna
Ciprian Biceanu: ”Sunt convins că, la finalul sezonului, vom fi una dintre echipele promovate direct în Liga 1”
Ovidiu BOICA
1591 vizualizari
Ciprian Biceanu: ”Sunt convins că, la finalul sezonului, vom fi una dintre echipele promovate direct în Liga 1”

 

Transferat în această iarnă de la Concordia Chiajna, mijlocașul care va împlini pe 26 februarie 28 de ani a afirmat, pentru pagina de Facebook a clubului, că a ales să vină la FC Hermannstadt deoarece are încredere în proiectul de la Sibiu și, în plus, a mai lucrat cu Dănuț Coman și Marius Măldărășanu, în prezent președintele, respectiv antrenorul ”alb-roșilor”.

”Am încredere în acest proiect, de asta am și ales să vin la acest club, cu siguranță, cu un grup frumos, cum am întâlnit aici, un grup unit, un grup frumos, am mai colaborat cu unii dintre ei, dar cu foarte multă calitate și cred că putem face lucruri frumoase împreună. (...) Am mai colaborat cu domnul președinte (n.a. Dănuț Coman) și cu «Mister» Măldărășanu și am luat decizia să vin la acest club”, a declarat Biceanu (FOTO, al doilea din dreapta).

Biceanu a lăsat să se înțeleagă că a semnat un contract valabil până în vară, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1: ”Cu siguranță îmi doresc să petrec cât mai mult timp la acest club, dar primordial pentru mine este să promovăm în Liga 1 și din vară putem discuta pe ce perioadă o să mă aflu la acest club. Sunt convins că, la finalul sezonului, vom fi una din cele două echipe promovate direct în Liga 1”.

Biceanu evoluează pe toate posturile la mijlocul terenului și nu are o poziție favorită: ”Mă consider un mjlocaș «box-to-box», am jucat pe aproape toate pozițiile la mijlocul terenului, mă simt confortabil în centrul terenului, n-am o poziție preferată, să zic așa. Unde mă bagă antrenorul, acolo joc, cum e clișeul acela”.

Mijlocașul originar din Pitești consideră că, pentru ca o echipă să fie redutabilă și să facă performanță, este nevoie de ”muncă, sacrificiu, determinare și atitudine”. ”Primordială este calitatea, dar aceasta ar trebui să fie urmată în totalitate de muncă, sacrificiu, determinare, atitudine, altfel degeaba ai calitate dacă nu muncești. Muncă foarte multă, ambiție, determinare, sacrificiu, toate acestea combinate, cred eu, pot duce la performanță și la o echipă redutabilă”, a mai spus Biceanu.

Noul jucător al lui FC Hermannstadt a vorbit și despre obiective - ”primul ar fi promovarea în Liga 1, menținerea în Liga 1 și o clasare cât mai bună în clasament” - iar mesajul său pentru suporterii alb-roșilor” este cât se poate de optimism: ”Cu siguranță la vară o să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 1”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA