Tribuna
SEVIS
Ciobotariu cere întăriri! ”Vreau jucători!”
b.o.n.
1263 vizualizari
Ciobotariu cere întăriri! ”Vreau jucători!”
© prosport.ro
Noul antrenor al lui Hermannstadt a declarat, la finalul meciului cu Clinceniul, că echipa sa avea nevoie de acest punct. Ciobotariu a adăugat că le va cere celor din managementului clubului să-i mai transfere câțiva jucători.

 

Liviu Ciobotariu, noul antrenor al celor de la FC Hermannstadt, s-a declarat mulțumit de remiza cu Academica, de la Călărași, dar a adăugat că își dorește câțiva jucători, urmând să discute cu cei din conducerea clubului despre eventualele transferuri,

”Sunt bucuros că nu am pierdut astăzi (n.a. duminică). Sunt mulțumit că am debutat pe bancă cu un rezultat pozitiv, mai ales că jucătorii și echipa, chiar și eu, aveam nevoie de acest rezultat pentru a ne îmbunătăți moralul. Nu a fost un joc spectaculos, dar vreau să îi felicit pe băieți. Terenul nu a fost bun, dar ne-am creat câteva situații de a marca. Până la urmă, nu am avut mult timp la dispoziție. Mi-a plăcut Clinceniul, am jucat cu o echipă bună. Noi am fost agresivi în linia mediană, iar rezultatul este unul echitabil. (...) Pentru mine a fost un joc de evaluare a jucătorilor. Nu pot să fac o evaluare rapidă, dar cu siguranță o să mai avem nevoie de jucători. De mâine (n.a. luni), o să mă pun la masă cu domnul președinte și o să discutăm”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru TV Telekom Sport.

 

”A fost un teren parțial înghețat. A fost dificil, dar mă bucur că am luat un punct, mai ales că a fost primul meci în care nu am luat gol în acest sezon. Cred că avem valoarea și experiența de a părăsi această zonă a clasamentului. A fost greu pentru ”Mister” (n.a. Liviu Ciobotariu) să își impună jocul, dar cred că are experiența necesară pentru a redresa echipa. Cu acest meci plecăm mai departe și cu multă muncă ne vom îndeplini obiectivul”.

                                                                                                       Răzvan Dâlbea

 

comentarii
2 comentarii

Dumneavoastra doriti jucatori, noi am vrea totusi fotbalisti ca la aceasta echipa sunt multi jucatori dar putini fotbalisti.
Vivi Dragan
18.01.2021 21:32
Noroc cu POLI IASI , ca acum eram lideri .
io
19.01.2021 07:37
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia