Tribuna
Jidvei
Chindia a depus memoriu la CCA după meciul cu FC Hermannstadt! "Să ne explice şi nouă, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Este viciere crasă de rezultat!”
b.o.n.
1255 vizualizari
Chindia a depus memoriu la CCA după meciul cu FC Hermannstadt!
© realitateasportiva.net
Clubul Chindia Tîrgovişte a anunţat, astăzi, că a depus un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri cu privire la prestaţia brigăzii conduse de Cătălin Popa la meciul cu FC Hermannstadt, din etapa a VIII-a a play-out-ul Ligii 1.

 

"Să ne explice şi nouă, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Am şi cerut ca acest arbitru, care nu are ce căuta la Liga 1, cu o mulţime de meciuri stricate la activ, să nu ne mai fie niciodată delegat. Este incredibil ce s-a întâmplat. La faza penaltiului, Martac nici nu-l atinge cu mâna pe Jo. Iar înainte de asta, nouă ne este anulat complet aiurea un gol valabil. Dangubic nu avea cum să-l influenţeze pe portarul lor, nu au nicio acoperire regulamentară. Este viciere crasă de rezultat. Altceva e şi mai grav. Ştiu sigur că se decisese ca la Clinceni - Dinamo şi la Chindia - Hermannstadt, meciuri extrem de importante, CCA să dea doi arbitri FIFA, Kovacs, respectiv Haţegan. Kovacs a arbitrat normal la meciul lui Dinamo, dar la noi a fost schimbată brigada cu 24 de ore înainte de meci? De ce? De ce au lăsat pe mâna unui asemenea arbitru un meci care poate decide destine?!", a declarat preşedintele clubului, Marcel Ghergu, potrivit paginii de Facebook a clubului Chindia.
Formaţia FC Hermannstadt a obţinut a doua victorie consecutivă, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Tîrgovişte, în etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Romario Pires, din penalti, în minutul 50. Partida a fost arbitrată de Cătălin Popa.
 

comentarii
3 comentarii

Sa ne explice și ei noua regulamentar, cum de au reușit sa bata Viitorul.
Daniel
10.07.2020 16:51
Lasă tu grasule nu mai prelua tu comentariile altor. Noi câte puncte am pierdut pe mâna arbitrilor? Fa cu totul alte comentării.
So
11.07.2020 16:31
Toată această tevatură e provocată de fraieru ăla de Săndoi, care caută vinovați pentru nepriceperea lui. A stat 10 ani la Naționala de tineret unde a ratat toate calificările, dar e artist în scuze și în dat vina pe alții.
B.Utoru
12.07.2020 08:54
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia