Continental
Tribuna
Cel mai tânăr component al Sibiu Rally Team, dar din suflet! Și-a donat gadget-ul unui elev cu rezultate bune la învățătură
b.o.n.
1334 vizualizari
Cel mai tânăr component al Sibiu Rally Team, dar din suflet! Și-a donat gadget-ul unui elev cu rezultate bune la învățătură

 

Xenia Magoș, cel mai tânăr membru al Sibiu Rally Team, componentă a secției de karting a clubului, a fost impresionată văzând la televizor că foarte mulți copii din România nu pot urma cursurile online ale școlilor de unde provin deoarece fie nu dispun de un telefon, o tabletă, laptop sau calculator, fie de conexiune la internet. Astfel, sportiva în vârstă de 7 ani a ales să-și doneze propria tabletă unui elev cu rezultate bune la învățământ, dar care are posibilități materiale reduse.

“Am tot văzut la televizor că sunt mulți copii care nu pot să participe la cursuri online, neavând calculator, telefon sau tabletă. L-am rugat pe tatăl meu să mă lase să donez tableta mea, pe care nu o prea folosesc, unuia dintre copiii care au mare nevoie de ea”, a spus Xenia Magoș, cea care, pe lângă karting, practică și schiul.

”Am luat legătura cu inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, domnul Alexandru Dumbravă, și i-am spus despre proiectul nostru. Domnia sa a fost deosebit de prompt și am primit toate datele necesare. Doamna director de la Colegiul Tehnic ”August Treboniu Laurian” din Agnita, Bogdana Lastun, împreună cu prof. Larisa Elena Stoica, ni l-au recomandat pe Mihai Gabor, un elev din clasa a III-a. Ne-am dori ca astfel de gesturi să fie făcute de cât mai multe persoane, pentru că sunt destui copii deștepți, cu rezultate foarte bune, dar care nu au acasă o situație materială corespunzătoare”, a afirmat, la rândul său, Dan Magoș, președintele Sibiu Rally Team.

”Mihai este  ambițios, consecvent, curios, dornic să învețe, implicat în acțiuni școlare și extrașcolare. El a avut rezultate foarte bune la învățătură și la purtare. Nu are absențe nemotivate, iar în timpul orelor răspunde politicos, ori de câte ori se impune acest lucru”, este descrierea pe care i-o face lui Mihai Gabor doamna profesor Larisa Stoica.

Pe lângă tabletă, elevul a primit și un tricou cu însemnele echipei. Cea care a preluat cadoul a fost doamna director al Colegiului Tehnic ”August Treboniu Laurian”, care a mulțumit pentru gest și a promis că, în momentul în care situația o va permite, îi va invita pe toți componenții echipei Sibiu Rally Team la colegiu pentru a-și prezenta activitatea  și realizările din domeniul sportiv.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia