Tribuna
Cei mai buni sportivi ai C.S.Ş-urilor sibiene au fost premiaţi
Andra MARINESCU
4073 vizualizari
Cei mai buni sportivi ai C.S.Ş-urilor sibiene au fost premiaţi
Celor mai buni sportivi din C.S.Ş-urile sibiene le-au fost răsplătite meritele. Astfel, Clubul Sportiv ~colar Şoimii din Sibiu, Clubul Sportiv Şcolar din Sibiu, precum şi Clubul Sportiv Şcolar din Mediaş şi-au încununat ieri, începând cu ora 14, la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", tinerii talentaţi.
Activitatea competiţională din 2012 a fost premiată. Asta pentru că Inspectoratul Şco­lar Judeţean, cu sprijinul Con­siliului Judeţean Sibiu, a organizat o gală în care şi-a desemnat tinerii pasionaţi de diferite sporturi. Astfel, ma­nifestarea a început pe ritmuri de sărbători, sub interpre­tarea câtorva colinde, fiind urmate abia apoi de pre­mierea propriu-zisă, care a constat atât în numirea pri­milor zece sportivi de la fie­care club, cât şi a celor dintâi din întreg judeţul. La eve­niment au participat, alături de tineri, cadre didactice şi părinţi, Ştefan Firu, inspec­torul şcolar general din Sibiu, precum şi Christine Kle­mens, inspectorul general adjunct.

Primii zece din C.S.Ş-uri

Baschetul, înotul, gimnas­tica, săriturile în apă şi fotbalul sunt doar câteva din­tre sporturile care i-au ridicat pe culmile succesului pe tinerii sibieni. Astfel, în ordine descrescătoare, Clubul Spor­tiv ~colar Şoimii din Sibiu îi clasează pe Vlad Tincu de la baschet, Paul Păvală de la înot, Teodora Vasilaş de la patinaj viteză, Vasile Rotaru de la gimnastică băieţi juniori, Andrei Roman de la înot, Cristian Precup şi pe Robert Ciuculete de la gim­nastică, Luana Cherecheş şi Anca Şerb de la sărituri în apă şi, pe primul loc, pe Andrei Munteanu de la gimnastică. În ceea ce priveşte C.S.Ş. Şoimii Sibiu, organizaţia este repre­zentată de Ovidiu Butoieru de la rugbi, Ovidiu Secăşan de la culturism, Andreea Necşoiu de la atletism, Alexandru Drago­man de la judo, Răzvan Roman de la atletism, Elena Constantin de la judo, Dan Aldea de la culturism, Alina Voaideş de la atletism, Liana Pall de la culturism şi de Daniel Natea de la judo. Nici C.S.Ş Mediaş nu trebuie trecut cu vederea. Aşa că Raluca Chisăliţă şi Daniel Faff de la baschet, Rareş Popescu de la atletism, Malik Puşcaru de la fotbal, Paul Dîrloşan de la baschet, Mădălina Mîndru de la handbal, Raluca Floca Oprea de la tenis de câmp, dar şi Alina Moldovan, Daniela Loghin şi Anca Bunea de la atletism sunt cei care alcătuiesc lista celor zece.

Liana Pall `i prof. Ioan Curtean premiu special

De asemenea, s-a realizat şi clasamentul primelor echipe din C.S.Ş-uri, pe primul loc situându-se echipa de baschet juniori I, fiind urmată de echipa de handbal juniori I, de echipa de baschet junioare II şi de echipa de volei junioare, toate de la CS~ Sibiu.
Clasamentul cel mai de preţ a fost, însă, cel care a vizat topul primilor zece din Sibiu. Astfel, Alina Voaideş, Cristian Precup, Paul Păvală, Andrei Roman, Da­niela Loghin, Luana Chere­cheş, Anca Şerb, Andrei Mun­teanu, Da­niel Natea şi Anca Bunea au com­pletat această listă câşti­gătoare. În ceea ce pri­veşte premiul special, acesta i-a fost acordat Lianei Pall, preo­cupată de cultu­rism, precum `i antre­norului s[u, prof. Ioan Curtean.
Toţi şi-au ridicat premiile, fie ei înşişi, fie cadrele didactie, cu emoţie, promiţând că anul ce va veni va fi unul şi mai bun. “Mă simt foarte bine. Am muncit mult ca să ajung aici. Şi anul viitor o să fiu pe primul loc în toate”, spune Daniel Natea, unul dintre câştigătorii unui trofeu oferit de ISJ Sibiu.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA