Tribuna
Ce veste bună! ”Călăreții roșii”, au DREPT de PROMOVARE încă din sezonul acesta!
Ce veste bună! ”Călăreții roșii”, au DREPT de PROMOVARE încă din sezonul acesta!

 

Dincolo de satisfacția de a se afla, în majoritatea timpului, pe primul loc în Liga 2, până acum, ”călăreții roșii” au primit vestea care poate declanșa încă de pe acum fiesta la Șelimbăr. Deși este un club susținut financiar de autoritățile locale, motiv pentru care ar fi avut interzis la promovare, în urma unor ”fisuri” descoperite de avocații angajați de CSC 1599, acesta ar putea juca la anulîn Superligă, în premieră, dacă își va obține din punct de vedere acest drept.

Cornel Stănilă, directorul general al CSC-ului, lăsase să se înțeleagă că problema cu promovarea va fi reolvată, fără a înainta data la care se va produce aceasta.

”Pentru viitor, primarul comunei, împreună cu Consiliul Local, cu aparatul de specialtate din cadrul Primăriei Șelimbăr, au început demersurile pentru transformarea clubului într-o societate pe acțiuni. Le-am înaintat modelul de la Voluntari, unde-am fost personal și am luat multe documente, modelul pe care să-l urmăm... Se lucrează la această schimbare de formă de organizare, iar din punctul meu de vedere, sunt convins că aparatul de specialitate al primarului va reuși pâîn luna iunie să definitiveze toate documentele”, a declarat Stănilă la Sport Total FM. (păcăleală de 1 Aprilie)

 


comentarii
2 comentarii

Nu pun botul !
Azi este 1 Aprilie !
x ray
02.04.2024 17:19
Un articol penibil! Alte glume nu ați mai avut???
Ziariști de 2 bani!
Denisa
03.04.2024 15:32
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA