Tribuna
Ce spune ”trandiția”! E alegerea lui FCSB ce-și dorește!”
b.o.n.
669 vizualizari
Ce spune ”trandiția”! E alegerea lui FCSB ce-și dorește!”
La inaugurarea noului stadion ”Municipal”, FC Hermannstadt a câștigat cu 4-0 în fața Farului, ulterior echipa lui Gică Hagi devenind campioană. Un fan al ”alb-roșilor” a postat, pe pagina de Facebook a clubului sibian, un mesaj menit să stârnescă zîmbetul celor care l-au citit.

 

La patru zile distanță după victoria cu FC Voluntari, meci în care era conduși la pauză cu 1-0, dar s-au impus cu 3-1 după o repriză secundă foarte bună, fotbaliștii sibieni se întorc pe ”Municipal” și primesc vizita liderului FCSB. Meciul ar fi trebuit să se dispute în urmă cu mai bine de o lună dar a fost reprogramat de către Liga Profesionistă de Fotbal pentru a le da posibilitatea ”roș-albaștrilor” să se pregătească pentru meciurile din cupele europene.

Meciul este așteptat cu interes atât de suporterii lui Hermannstadt, cât și de cei care, cu siguranță, vor umple sectorul rezervat oaspeților, iar așteptările sunt mari de fiecare parte.

Pe de o parte, sibienii își doresc să continue parcursul bun din ultimele săptămâni, fiind neînvinși de patru etape, iar de pe alta, vizitatorii iau în plan toate cele 3 puncte pentru a-și consolida poziția în fotoliul de lider.

Normal, fanii sibieni își fac fel de fel de scenarii, dar comentariul unui dintre ei, făcut pe pagina oficială de Facebook a luiHermannstadt, stârnnește zâmbetele celor care-l citesc.

”Traditia spune că cine vrea să ia campionatul trebuie să piardă cu 4-0 la Hermannstadt. E alegerea lui FCSB ce-și dorește ????!”, a scis unul dintre suporteri pe rețeaua de socializare, făcând referire la meciul prin care a fost inaugurat noul stadion ”Municipal”, pe 10 decembrie 2022, când echipa lui Marius Măldărășanu s-a impus cu 4-0 în fața Farului, constănțenii devenind campioni naționali câteva luni mai târziu.

De ce nu?


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA