Tribuna
Sevis
Ce se întâmplă la FC Hermannstadt? Nervi întinși la maxim în rândul sibienilor! Sirianul Aosman, Pires și Addae, cei mai iritați!
Ovidiu BOICA
2282 vizualizari
Ce se întâmplă la FC Hermannstadt? Nervi întinși la maxim în rândul sibienilor! Sirianul Aosman, Pires și Addae, cei mai iritați!
© sportpictures.eu
La ultimele jocuri, actele de indisciplină în rândul jucătorilor lui Eugen Beza sunt tot mai dese, iar manifestările nervoase ale acestora sunt din ce în ce mai intense. Sâmbătă seara, în Ștefan cel Mare, ghanezul Addae mai mult a dat din gură și a gesticulat nervos la deciziile arbitrului Rusandu, iar Aias Aosman a fost calmat cu greu de colegi să nu sară la bătaie cu polonezul Gol.

 

Că jocul ”alb-roșilor” e în suferință, iar rezultatele se lasă așteptate - cu mici excepții, victoriile de la Arad și Voluntari, nu mai e o noutate. Mai nou însă, sibienii surprind tot mai mult neplăcut și prin modul în care dezaprobă - cu mai multă sau mai puțină dreptate - deciziile arbitrilor. OK, nervii sunt întinși la maxim, pentru că orice s-ar face, rămâne în zona nisipurilor mișcătoare din subsolul clasamentului și e amenințată cu eșalonul secund, dar manifestările unor jucători nu fac bine deloc nici echipei și chiar nici lor, luați individual. FC Hermannstadt e campioana avertismentelor, dar cele petrecute la jocul cu Dinamo parcă întrece orice măsură.

Ghanezul Bright Addae a comentat la fiecare decizie a arbitrului Rusandu. A gesticulat, a protestat, a încercat să-l convingă pe ”central” că greșește, iar când Rusandu i-a explicat frumos de ce a luat acele decizii, a încercat să-l îmbuneze cu câte-o strângere de mână.

© sportpictures.eu

La jumătatea reprizei întâi, Nemec l-a faultat pe Pires, la mijlocul terenului, iar brazilianul a ripostat extrem de nervos, pentru ca, înainte cu două minute de pauză, după ce polonezul gol a încercat să-l oprească din drumul spre poarta lui Eșanu, tot pe la mijlocul terenului, sirianul Aosman a reacționat urât, fiind cu greu potolit să nu sară la bătaie. Jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit aproape un minut, iar Aosman a fost sancționat cu ”galben”, dar tot n-a dat semne că se va potoli și antrenorul Eugen Beza s-a văzut nevoit să-l schimbe la pauză pentru a nu risca să mai aibă un om eliminat, după Ionuț Stoica.

© sportpictures.eu

Addae a continuat să fie vocal și să se dea în spectacol și după pauză. La 8 minute de la reluare l-a dfaultat pe Deian Sorescu, dar tot el a fost nemulțumit și l-a ”certat” pe Rusandu că a dat lovitură liberă. Ghanezul a avut ceva de împărțit cu arbitrul și după ce acesta a dat fault la Viera asupra lui Nemec ('60).

Și Pires a avut o ieșire nervoasă când Rusandu a sancționat un fault al lui Petrescu la Fabbrini ('72). Brazilianul a comentat pe un ton care i-ar fi putut atrage un cartonaș galben. Apoi a venit rândul lui David Mayoral să facă pe avocatul după ce Pires a dat de pământ cu Sorescu ('81). De data asta, ibericul a fost sancționat de Rusandu, dar putea fi și mai rău pentru că, două minute mai târziu, după un duel în tușă cu Steliano Filip, în încercarea de a scoate un corner, s-a enervat foarte tare pentru că s-a dictat aut de poartă și a șutat nervos în minge după fluierul lui Rusandu.

Tot ”galben” a primit și Răzvan Dâlbea, aflat la încălzire, probabil pentru că a protestat la una dintre deciziile lui Rusandu, avându-l în aporpiere pe asistentul Grigoriu.

Nici antrenorul Eugen Beza n-a mai rezistat la o fază care s-a petrecut în apropierea  lui. Supărat că echipa sa n-a primit posesia, de fapt o aruncare de la margine, tehnicianul a aruncat ecusonul de la gât și s-a trântit nervos pe bancă, sub ”ochii” camerelor de filmat.

Una peste alta, un lucru e clar. Situația pare să fi scăpat de sub control. Cu siguranță situația în care se află acum echipa, în subsolul  clasamentului, amplifică astfel de gesturi. Probabil că la mijloc ar fi și unele eventuale restanțe salariale, dar astfel de manifestări probabil ar mai fi ținute în frâu de o mână forte, care să domine vestiarul. Din nefericire, astfel de gesturi, mai ales că meriurile sunt televizate și la ele se uită milioane de spectatori, îi descalifică pe sibieni și lovesc în interesul echipei, pentru că jucătorii acumulează avertismente și ratează unele meciuri, ori fiecare meci e mai important decât altul. 


comentarii
5 comentarii

Frustrarile sunt cauzate in mare de restantele financiare, insa sunt destule echipe in aceasta situatie si nu fac circ. Pacat. Ei au adus echipa in situatia in care este.
me
09.05.2021 22:03
Asa este când aduci jucători de mână a treia jucători aduși din bananier. Succes spre desființare,dar prima data mergeți în echipă la vaccinare să nu inebuniti dacă nu luați banii. Eu nici plicuri de ceai nu va dau.Rusine vouă fotbaliști de 2 parale ce reprezinta fotbalul sibian. Voi sau useristi cu Barna 0 barat.
Sibian
09.05.2021 22:55
Pls nu schimbati macazul si nu trageti in pianisti. Iritarea jucatorilor vine din interior si poate dupa incheierea contractelor vom afla si adevarul. Asa ar trebui sa fie intr-o societate civilizata. Au plecat multi in ultimul an, iar cei adusi nu sunt de nivelul primei divizii, joaca la nivelul salariilor oferite. Locul din clasament e cel corect.
suporter
09.05.2021 23:51
cu zece nimeni din banana country puteti pleca sa O PUPATI PE PRODANCA
ADUCETI SI CRESTETI JUNIORI ROMANI,NU CUMPARATI BANANE DE CULOARE
andrei v
10.05.2021 18:29
Cordea joacă la Academica Clinceni . Pe Vodă l-ați dat la Iași . Mai sunt fotbaliști care joacă la alte echipe și o fac foarte bine .
Restanțe financiare există la toate echipele și vreau să mai spun că dacă vă desființați sunteți cei mai proști din România și faceți SIBIUL de toată rușinea în România .
După VOINȚA SIBIU urmează Hermannstadt AFC ?
Nu vă bazați că va promova INTER SIBIU !!
Chiar dacă retrogradați în Liga2 nu este o tragedie !
Ați mai fost acolo și ați promovat în Liga 1 .
Cu Eugen Beza antrenor secund și cu cineva care să rupă vestiarul și să i trezească la realitate pe jucători sunt sigur că veți face treabă la baraj.
Alex Pelici era potrivit în acest moment .
L-ați lăsat pe Eugen Beza antrenor principal ca să ia el vina retrogradării știind că el a dus această echipă până în Liga2 ca antrenor principal în anii trecuți și este și din SIBIU .
NU VĂ PIERDEȚI CU FIREA !
LEONARD
10.05.2021 22:41
Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia