Tribuna
Ce scrie presa din România despre implicarea Anamariei Prodan la FC Hermannstadt (2). Gazeta Sporturilor: ”Faliment peste tot pe unde a trecut”
Ovidiu BOICA
1562 vizualizari
Ce scrie presa din România despre implicarea Anamariei Prodan la FC Hermannstadt (2). Gazeta Sporturilor: ”Faliment peste tot pe unde a trecut”

Ana (n.a. Anamaria Prodan) nu este, însă, la prima încercare ca manager al unui club. Pe celelalte pe care le-a mai condus le-a dus la un sfârșit, dar nu la unul bun. CS Buftea, ”U” Cluj, Săgeata Năvodari au avut-o ca președinte și pentru toate a urmat falimentul. La Cluj devenise dezastruoasă și atmosfera, fiindcă suporterii ”alb-negrilor” nu acceptau ca echipa lor să fie controlată de nevasta lui Reghecampf și au protestat pe tot parcursul mandatului ei, inclusiv cu amenințări pe care i le transmiteau telefonic”, a notat Gazeta Sporturilor în cadrul unui material intitulat ”Anamaria Prodan e în afara regulamentului la Hermannstadt! Ce riscă și ea, și clubul + de ce nu poate fi patroană”.

Impresara a ținut să demonteze, într-un interviu, acuzațiile care i se aduc. ”Hello! Ai scris că am făcut numai dezastre pe unde am trecut!”, a început Anamaria Prodan dialogul cu Remus Răureanu, reporterul gsp.ro.

”Hai să le luăm pe rând, ca să-ți explic! Năvodari. Nu am avut nici un rol în club. Influența ca agent de jucători, atât! Eu am adus 4 jucători la Săgeata, altceva n-am făcut, conducător era Aurelian Băbuțan. Echipa a retrogradat la aproape un an de la implicarea mea și a picat tocmai fiindcă nu am mai ajutat-o, n-am mai adus alți fotbaliști. (...) Am lăsat echipa (n.a. ”U” Cluj) pe locul al șaptelea, cred că niciodată în "epoca Walter" n-a fost mai bine clasată! Și aveam un lot pe care îl făcusem eu, că era tocmai după ce Walter mutase mulți jucători la Petrolul. (...) Pe urmă ai mai pomenit și Buftea. Eu cu ”Reghe” am plecat de acolo și după un an a zis primarul că nu mai voia fotbal. A fost vina noastră? Ce să faci într-un fotbal în care 80 la sută dintre cluburi depind de primării? Se schimbă primarul, se schimbă partidul și se închide clubul! Așa merg lucrurile în fotbalul românesc. (...) Dar nu au falimentat cu mine la conducere! Știi de ce au falimentat? Fiindcă e o nebunie ce se întâmplă în România, toți promit bani pe care nu-i au, din cauza unei concurențe false! Să zicem că tu ești la un club mic din play-out, da? Vrei un jucător și îi oferi 6.000 de euro lunar. Clinceni, să spunem, îi oferă 10.000, dar Clinceni nu are de unde să îi plătească 10.000. Și așa s-a ajuns la datoriile uriașe”, a replicat Prodanca.

 

Sursa foto: captură gsp.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia