Tribuna
Ce scrie presa din România despre implicarea Anamariei Prodan la FC Hermannstadt (1). Gazeta Sporturilor: ”E în afara regulamentului! Ce riscă și ea, și clubul”
Ovidiu BOICA
1367 vizualizari
Ce scrie presa din România despre implicarea Anamariei Prodan la FC Hermannstadt (1). Gazeta Sporturilor: ”E în afara regulamentului! Ce riscă și ea, și clubul”

Singurul cotidian central de sport din România care mai apare pe print a notat că Anamaria Prodan nu poate deține o funcție oficială la FC Hermannstadt, la fel și fiica ei Rebecca, noul membru în Consiliul Director al clubului.
”Fără să fie patroană, Ana tot e în afara regulamentului cu noua ei colaborare. A anunțat deja că nu va renunța la impresariat. Ca să simuleze legalitatea, a spus că fiica ei, Rebecca, va fi director la Hermannstadt. Regulamentul intermediarilor de jucători, așa cum sunt denumiți agenții, le interzice să dețină acțiuni sau funcții în cluburi. Și interdicția este extinsă către rudele apropiate: soțul/soția, copilul, părintele, fratele/sora, nu pot fi nici ei conducători sau acționari în cluburile de fotbal”, au scris Remur Răureanu și Sergiu Alexandru în articol, redând paragraful din regulamentul FRF care se referă la o astfel de situație.
Autorii articolului pomenesc riscurile la care se supun Anamaria Prodan și clubul sibian și sancțiunile care ar putea fi aplicate: mustrare sau avertizare; penalitate sportivă de minimum 5.000 de lei; interdicția de a mai participa la oricare activitate legată de fotbal.
”Conform regulamentului, Anamaria ar trebui să înștiințeze în scris federația despre legătura ei cu Hermannstadt, în maximum 30 de zile. FRF ar putea, teoretic, să-i aprobe dublul rol, intermediar-conducător de club, însă așa ceva ar constitui o încălcare a "legii" pe care tocmai federația o apără”, mai notează Gazeta Sporturilor, amintind și de faptul că, ”dacă federația i-ar da voie să lucreze la Hermannstadt și să impresarieze fotbaliști în continuare, în play-out ar exista partide între clubul Anamariei și jucătorii ei legitimați la alte formații! Chiar o partidă decisivă pentru salvarea de la retrogradare, în care Ana influențează una dintre echipe și pe fotbaliștii celeilalte!”.
 
Reacția Anamariei Prodan: ”Eu sunt un impresar din Emirate”
 
Anamaria Prodan a sunat în redacția Gazetei Sporturilor și a vorbit cu autorii articolului amintit mai devreme. Impresara a dezvăluit că nu are de ce să se adreseze FRF-ului de vreme ce licența sa de impresar a fost obținută în Emiratele Arabe Unite. În plus, impresara a afirmat că visul fiicei sale Rebecca este de a lucra în managementul sportiv.
”Eu sunt un impresar din Emirate. (...) Nu sunt intermediar înregistrat la Federația Română de Fotbal! Eu sunt înregistrată în Emirate, am mutat cam totul acolo, am mutat și firma. Gândește-te la mine ca un agent străin care a venit în România! Și, oricum, la Hermannstadt va fi Rebecca, fiica mea. Era visul ei să facă management sportiv”, au fost câteva dintre răspunsurile impresarei.
 
Sursa foto: captură gsp.ro
comentarii
1 comentarii

O magnifică afaceristă română din Emirate visează să facă din fică-sa impresar. Pe bani. Respect sau ce
08.06.2020 00:47
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia