Tribuna
Ce isprăvi a mai făcut Nick Angelo. După ce i-a tot bătut pe cei de-o seamă cu el, a trecut la sportivi mai mari! Cu succes!
b.o.n.
2586 vizualizari
Ce isprăvi a mai făcut Nick Angelo. După ce i-a tot bătut pe cei de-o seamă cu el, a trecut la sportivi mai mari! Cu succes!

Noua provocare pentru sibianul Nick Angelo Albu este, mai nou, saltul... în categorie! Sportivul de la Kudokai, puştiul în vârstă de doar 8 anişori, a disputat trei meciuri în cadrul "Cupei Armura", eveniment desfăşurat, weekendul trecut, la Bistriţa, în Sala Polivalentă. Toate trei, cu adversari mai mari decât el ca vârstă. A câştigat de fiecare dată, în finală chiar în faţa unui sportiv care are 11 ani şi jumătate!
"Având în vedere că este mult peste nivelul de pregătirea l sportivilor de vârsta lui, 8  ani, împreună cu tatăl lui, cu care mă ocup de pregătirea lui Nick, am luat decizia  de a-l trimite în luptă la o categorie mai mare atât ca vârstă, cât şi al kilogramelor. Şi aici, adversarii nu au reuşit să-i facă faţă. Sportivul nostru a concurat la -35 kg, vârsta 8-10 ani. A avut trei meciuri, toate cu adversari mai mari, le-a câştigat pe toate şi a luat medalia de aur. Adversarul din finală, spre exemplu, avea 11 ani şi jumătate. N-a contat pentru Nick, sibianul nostru a câştigat clar şi de data asta. Performanţele acestui copil-minune nu rămân neobservate, nu sunt trecute cu vederea", a declarat sensei Adrian Mihai, care mulţumeşte şi pe această cale Primăriei Municipiului Sibiu pentru sprijin.

La "Cupa Armura", eveniment organizat de Armura Societate de Luptă împreună cu Ionel Burduhos, au fost prezenţi aproximativ 150 de sportivi de la 20 de cluburi de profil din ţară.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia