Tribuna
PNL
Ce arbitru ar vrea Miriuță la meciul cu Voluntariul! Surpriză totală!
Ovidiu BOICA
1756 vizualizari
Ce arbitru ar vrea Miriuță la meciul cu Voluntariul! Surpriză totală!

Antrenorul echipei sibiene, Vasile Miriuță, l-a atacat din nou pe George Găman, ”centralul” din Craiova care a arbitrat meciul FC Hermannstadt - FC Botoșani 0-2, de marți, de pe ”Municipal”, și care le-a refuzat ”alb-roșilor” o lovitură de la 11 metri, la scorul de 0-0, după ce Patache a jucat mingea cu mâna în propriul careu.

  • ”N-am nimic cu arbitrii, pentru că-i respect, pe unii dintre ei chiar îi apreciez enorm de mult. Dar, ce mi-a făcut Găman în două meciuri, cu Mediașul și cu Botoșaniul acum, e inacceptabil. Păi, când îl suspenzi pe Găman? Dă-i lui Găman un an de zile, că Miriuță retrogradează și rămâne fără muncă, cu Căbuz și cu alți 10 jucători? Suspendă-mi-l și pe Găman! Despre ce vorbim? Găman, săptămâna viitoare, iar arbitrează. Eu, peste două săptămâni, dacă se întâmplă ceva, n-am echipă, iar Tătar și cu Dâlbea se lasă de fotbal. Păi, tot noi suntem proști? Am tăcut! Dacă sunt din Maramureș, unde se agață harta-n cui, nu înseamnă că-s prost, să nu văd golănia asta, ce s-a întâmplat la ultimele două jocuri, șmecheria asta”, declarat Miriuță.

În plus, Miriuță a vorbit despre arbitrul pe care l-ar vrea la meciul cu FC Voluntari, de luni seara, unul extrem de important pentru sibieni.

  • ”Ăia care fac delegările, că nici nu știu cum îi cheamă, chiar nu mă interesează... Domnilor, dați-mi un arbitru... Dați-mi-l pe Cristi Balaj, că s-a lăsat... Dați-mi-l pe Balaj să mă arbitreze, că mă arbitrează corect. De câte ori nu m-a arbitrat... Suntem prieteni! Și contra mea a fost câteodată, n-am zis nimic, pentru că am știut că n-a vrut să greșească. Dați-mi-l, domnilor, pe Cristi Balaj să mă arbitreze luni, că s-a lăsat de un an, dar e mai bun decât 75 la sută dintre arbitrii ăștia care ne arbitrează.

  • Am respect pentru Chivulete, Kovacs, Colțescu, îi respect, nu am nicio problemă, dar alții, domnilor, nu vă supărați... Îl aduc pe Balaj, că arbitrează mai bine ca 80 la sută din arbitrii ăștia care sunt în Liga 1”, a adăugat Miriuță.

Echipa sibiană mai are de disputat două meciuri extrem de importante, în actualul sezon, în încercarea de a rămâne și la anul în primul eșalon. Primul dintre acestea e programat luni, 27 mai, de la ora 18:00, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, cu echipa locală.
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia