Tribuna
Fabrica Sevis
”Cavalerii roșii”, victorie cu FC Brașov. Șelimbărul urcă în prima jumătate a clasamentului Ligii 2
”Cavalerii roșii”, victorie cu FC Brașov. Șelimbărul urcă în prima jumătate a clasamentului Ligii 2
CS Comunal s-a impus, astăzi, la Avrig, cu 2-1 în fața celor de la FC Brașov. Pentru formația din Șelimbăr au înscris Daniel Tătar și Toni Suciu. În urma acestei victorii, ”cavalerii roșii” au urcat pe locul 9.

 

Echipa din Șelimbăr a obținut, astăzi, al treilea succes în Liga 2, rezultat în urma căruia a ajuns pe locul 9 în clasamentul eșalonului secund. CS Comunal s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FC Brașov.
Prima repriză a fost animată, cu destule ocazii la cele două porți. Scorul a fost deschis de Daniel Tătar în minutul 16, centrarea acestuia surprinzându-l pe portarul Gârniță. oaspeții puteau egala la jumătatea primei reprize, dar Gal a respins în transversală la reluarea cu capul a lui Iurcu.
Brașovenii au egalat totuși în repriza secundă, în urma unei faxe fixe mingea ajungând la Alex Sabău, care a reluat în plasă de la colțul lung (69). Bucuria jucătorilor lui Ilie Stan a fost de scurtă durată pentru că, două minute mai târziu, Toni Suciu a readus Șelimbărul în avantaj.
În ultimele secunde, oaspeții au cerut penalti la o ciocnire între Negrean și portarul Gal, dar ”centralul” timișorean Roman n-a dat nimic, în ciuda protestelor, apoi a fluierat finalul întâlnirii.
Echipa lui Eugen Beza a acumulat 9 puncte în urma acestui rezultat, fiind la al doilea succes consecutiv în Liga 2, după 1-0, tot pe teren propriu, cu Dunărea Călărași.
CS Comunal a început meciul cu ”unsprezecele” R. Gal - Natea, Al. Vodă, R. Crișan, D. Tătar (cpt.), Cărăruș, R. Boboc, Monea, Ciocâlteu, Antone, Ad. Cîrstean. Au mai jucat Al. Luca, A. Roșu, T. Suciu, Vișa și Neacșa.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia