Tribuna
PNL
Cătălin Căbuz, convocat pentru meciurile care ne pot duce la EURO 2019
Ovidiu BOICA
842 vizualizari
Cătălin Căbuz, convocat pentru meciurile care ne pot duce la EURO 2019
Portarul echipei FC Hermannstadt a fost inclus în lotul pentru jocurile naționalei de tineret cu Țara Galilor și Liechtenstein.

Portarul Cătălin Căbuz se numără printre jucătorii la care a apelat selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, pentru ultimele două jocuri din preliminariile Campionatului European 2019.

În schimb, Darius Olaru, mijlocașul Gazului Metan, nu a mai fost convocat. Olaru a făcut parte din lotul pentru precedentele două jocuri, cu Portugalia și Bosnia&Herțegovina, ambele câștigate, cu 2-1, respectiv 2-0, însă nu a fost folosit niciun minut. Președintele grupării medieșene, Ioan Mărginean, a comentat ironic decizia lui Mirel Rădoi de a-l convoca pe Olaru, dar de a nu-l folosi în niciunul din cele două jocuri, iar acesta ar putea fi motivul pentru care nu s-a mai apelat la fotbalistul Gazului Metan.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat numele celor 22 de jucători pe care va miza la ultimele două partide din preliminariile Campionatului European din 2019, care pot aduce calificarea naţionalei U21 la turneul final.

Lotul convocat este următorul:

Portari: Ionuţ Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (FC Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB);

Fundaşi: Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Butean (Astra Giurgiu), Ricardo Grigore (Dinamo), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alex Paşcanu (Leicester City), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe);

Mijlocaşi: Dragoş Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoşani), Alexandru Cicâldău (CSU Craiova), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Olimpiu Moruţan (FCSB), Alexandru Măţan (FC Viitorul);

Atacanţi: Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena), George Puşcaş (Palermo), Adrian Petre (Esjberg).

”Tricolorii” mici întâlnesc Ţara Galilor (12 octombrie, ora 19:00, Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” Cluj-Napoca) şi Liechtenstein (16 octombrie, ora 21:00, Stadionul ”Ilie Oană” Ploieşti) în două meciuri din care mai au nevoie de 4 puncte pentru calificarea directă la Campionatul European ce va fi găzduit anul viitor de Italia şi San Marino.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia