Tribuna
Sevis
Campionul SuperPro Team îi va acorda revanţa luptătorului român la Sibiu.
Campionul SuperPro Team îi va acorda revanţa luptătorului român la Sibiu.

Albert "The Hurricane" Kraus, legendarul campion al SuperPro Team din Olanda, îl va întâlni în ring, la Sibiu, vineri, 16 octombrie, în cadrul galei de kickboxing Absolute Championship Berkut, pe românul Marius Tiţă, campion mondial de Kempo. Campion mondial de K-1 Max şi deţinător al mai multor centuri, Kraus i-a acordat revanşa lui Tiţă după ce l-a învins în urmă cu 4 ani şi jumătate, la Bucureşti, în cadrul unei Galei Superkombat organizate în incinta Patinoarului "Mihai Flamaropol".
În cadrul galei Absolute Championship Berkut vor mai lupta, printre alţii, Sebastian Ciobanu, alias "Fiul lui Dracula", clujeanul Dorin Stan, brazilianul Jhonata Diniz şi boxerul craiovean Sorin "Pantera" Tănăsie, ultimul făcându-şi cu această ocazie debutul în ringul de kickboxing.
Show-ul de la Sibiu va fi transmis pe Sport.ro şi Eurosport, precum şi pe numeroase televiziuni din România şi Europa, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Distribuţie de marcă în RXF 20


Trei zile mai târziu, "Transilvania" va găzdui cea de-a 20-a gală a promoţiei de arte marţiale mixte Real Extreme Fighting. Vedeta acestuieveniment este cel mai valoros kickboxer al lumii, olandezul Rico Verhoeven, campionul en-titre al promoţiei Glory. Nu vor lipsi din "cuşcă" Ionuţ "Pitbul" Atodiresei, Tolea Ciumac şi Ioan "Gerula" Vrânceanu (Kudokai).
Gala de MMA RXF 20 va avea în total 10 meciuri care vor fi televizate în direct de Sport.ro. Ambele evenimente de la Sibiu sunt organizate de RXF Promotion, în colaborare cu SuperPro Team.
Biletele sunt disponibile în reţeaua Evenim şi în Sibiu la următoarele locaţii: Shopping City Sibiu, Centrul Aria, Play Off, MAI Lounge, Supporter, Pub Arena.  

 

comentarii
1 comentarii

Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: gabuntz_pr20@yahoo.com
Gabriela
09.10.2015 12:34
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia