Tribuna
AFF
Campioană în devenire! Ecaterina Mihai, cel mai tânăr copilot de raliuri
b.o.n.
1798 vizualizari
Campioană în devenire! Ecaterina Mihai, cel mai tânăr copilot de raliuri
La numai 7 anișori, sibianca are peste 30 de meciuri la judo în palmares, iar zilele trecute a trecut în dreapta pilotului George Marcu pentru o sesiune de teste pe circuitul de slalom paralel din cartierul Ștrand.

 

Ecaterina Mihai are profilul unui copilaș care e chitit sport. Nici n-avea cum să fie altfel, tatăl său făcând arte marțiale mixte (MMA), kickboxing și, mai nou, fiind pilot sau copilot de raliuri.

Micuța a început să practice sportul de performanță încă de când avea 3 ani și are în palmares deja peste 30 de meciuri de judo în kimono-ul clubului Miado's.

Mai nou, Ecaterina participă și la sesiunile de antrenamente ale tatălui său cu mașina cu care participă acesta în Campionatul Național de Raliuri, iar zilele trecute chiar a luat loc în dreapta pilotului George Marcu în Loganul alb pe circuitul de slalom paralel din cartierul sibian Ștrand. Nu numai că nu i-a fost frică, deși mașina rula cu peste 100 km/oră, ci a vrut să meragă cu o viteză și mai mare.

”M-a întrebat dacă pot merge și mai repede, cu viteză și mai mare. Mi-a zis: ”Doar atâta oate mașina asta, nu merge și mai tare?” Nu i-a fost deloc teamă, zâmbea tot timpul. Am avut în mașină, cu alte ocazii, la astfel de sesiuni de antrenamente, oameni mari care s-au temut, și-au schimbat culoarea feței, au început să tremure”, povestește pilotul George Marcu, colegul de echipaj al tatălui Ecaterinei, Adrian Mihai.

”Deși are numai 7 ani, Ecaterina are propriul ATV, a concurat la karting și iubește raliul. Nu are teamă, iar când  întrebi dacă nu-i e frică îți aruncă un ”adrenalina e ceva normal pentru mine”. Pentru un copil, pentru o fetiță, să ai deja 30 de intrări pe tatami în concursuri și sănu te temi când o mașină de raliu aleargă cu tine la peste 100 de kilometri/oră, nu înseamnă puțin lucru”, spune și tată Ecaterinei.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA