Tribuna
PNL
”Călăreții roșii” au pornit cu... Steaua, deși se apropie Paștele. Gele nu se mai satură de gustul golului
b.o.n.
2246 vizualizari
”Călăreții roșii” au pornit cu... Steaua, deși se apropie Paștele. Gele nu se mai satură de gustul golului
© Facebook CSA Steaua)
Profitând că a avut liber în etapa a doua a play-out-ului, echipa din Șelimbăr a jucat un amical cu Steaua, echipă care, cu două zile mai devreme, a pierdut cu 3-2 în campionat, la Galați. Unicul gol al meciului desfășurat pe unul din terenurile Complexului Sportiv ”Ghencea” a fost reușit de Jordan Gele.

 

”Călăreții roșii” au profitat de weekend-ul liber în campionat și și-au întărit moralul cu o victorie într-un amical cu CSA Steaua, echipă din play-off-ul Ligii 2, dar care nu are drept de promovare. ”Roș-albaștrii” au fost multă vreme liderii eșalonului secund, însă acum au fost depășiți de Poli Iași după etapa a II-a.

Unicul gol al meciului desfășurat pe unul din terenurile Complexului Sport ”Ghencea” a fost marcat de Jodan Gele, cu 5 minute înainte de pauză.

Antrenorul Claudiu Niculescu a început partida cu ”unsprezecele” Aleksander Mitrovic - George Monea, Raul Palmeș, Radu Crișan, Nestorly Lumbu, Florinel Mitrea - Lucian Buzan, Alexandru Luca, Ion Cărăruș, Ionuț Năstăsie - Jordan Gele, având variante de rezervă pe Alexandru Roșca, Bogdan Vișa, Adrian Voicu, Mircea Manole, Nini Popescu, Igor Arhirii, Ciprian Natea, Robert Răducioiu și Denis Ursu.

De cealaltă parte, Oprița a început cu ”unsprezecele” Dincă - Corbu, Ciocoteală, Sabău, Sima, Șt. Pacionel, Bustea, Em. Pacionel, Dr. Gheorghe, Kayondo, Răducan. Au mai intrat Enceanu și Oroian.

”A fost un test important și util pentru noi, împotriva unui adversar foarte bun. În mare parte sunt mulțumit de cum au arătat băieții. Este un rezultat bun ce ne va da încredere de acum încolo.

Încheiem o perioadă destul de lungă de pauză și sper ca sâmbăta viitoare, la ora jocului cu Slatina, să fim în cea mai bună formă și să câștigăm punctele puse în joc”, a declarat antrenorul Șelimbărului, Claudiu Niculescu, pentru pagina de Facebook a clubului sibian.

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Echipa din Șelimbăr a câștigat, astăzi, meciul disputat pe terenul 5 din Complexul Sportiv ”Steaua”, cu CSA Steaua, scor 1-0. Unicul gol a fost reușit de francezul Jordan Gele, cu 5 minute înainte de pauză.
”Roș-albaștrii” au jucat în urmă cu două zile la Galați, în campionat, pierzând cu 3-2 în fața Oțelului, în vreme ce Șelimbărul a avut liber în această etapă din play-out-ul Ligii 2.
Revenim cu amănunte!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica