Tribuna
”Călăreții roșii” au strigat adunarea! Șase jucători noi la primul antrenament condus de Claudiu Niculescu
Ovidiu BOICA
2467 vizualizari
”Călăreții roșii” au strigat adunarea! Șase jucători noi la primul antrenament condus de Claudiu Niculescu
© Facebook CSC 1599 Șelimbăr
Jucătorii formației din Șelimbăr s-au întors din vacanță, iar după o săptămână de reacomodare la efort, vor intra într-un cantonament centralizat la Rm. Vâlcea. La reunire au fost prezenți și cei trei jucători transferați în această iarnă, Palmeș, Nini Popescu și Mitrea, dar și Stefan Visic, atacantul împrumutat în prima parte a sezonului la Progresul Spartac.

 

Vacanța de sărbători a luat sfârșit și pentru ”călăreții roșii”, aceștia întorcându-se astăzi la antrenamente. Antrenorul Claudiu Niculescu a condus prima ședință de pregătire din acest an desfășurată la baza sportivă din Bungard, o localitate situată în imediata vecinătate a Șelimbărului.

La primul antrenament, Niculescu a avut la dispoziție întreg lotul. La reunire au fost prezenți și cei trei jucători transferați în această iarnă, fundașii Florinel Mitrea și Raul Palmeș, sosiți de la ”U” Cluj, respectiv Concordia Chiajna, mijlocașul Nini Popescu (ex-Bistrița-Năsăud), precum și Stefan Visic, atacantul de 25 de ani împrumutat în prima parte a sezonului la Progresul Spartac, tot în Liga 2, pentru care a marcat 3 goluri în cele 13 jocuri în care a fost folosit, în campionat.
De asemenea, sub comanda lui Claudiu Niculescu s-au aflat și doi juniori noi, portarul Alexandru Roșca, de 19 ani, împrumutat de la UTA Arad până la finalul sezonului, și medieșeanul Raul Orlandea.

© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

Claudiu Niculescu s-a arătat mulțumit că a avut la dispoziție întreg lotul, la primul antrenament din noul an. Tehnicianul a mai spus că, în această săptămână, jucătorii săi vor face antrenamente de reacomodare la efort.

”Mă bucur că am început pergătirea după perioada vacanței, mă bucur că ne-am întâlnit sănătoși cu toții și în noul an. De astăzi (n.a. luni) începem pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Ne așteaptă o perioadă dificilă în săptămânile care urmează. Aștept ca băieții să răspundă pozitiv cerințelor noastre din această perioadă grea pentru ei. În această săptămână ne vom pregăti pe plan local și ne vom axa pe readaptarea la efort”, a declarat Claudiu Niculescu, la finalul primului antrenament din 2023 al ”călăreților roșii”.

După această primă săptămână, sibienii vor intra într-un cantonament centralizat la Rm. Vâlcea și vor susține, până la reluarea campionatului, șase meciuri de verificare.

”Din data de 16 ianuarie vom intra în cantonament, la Rm. Vâlcea, unde vom pune accent în special pe pregătirea fizică generelă, dar și pe pregătirea tehnico-tactică. Urmează o perioadă cu 6 meciuri amicale în care ne dorim să consolidăm relațiile de joc și să fim la cel mai înalt nivel la ora primului meci oficial din această iarnă”, a adăugat Niculescu.

© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

Lotul de jucători prezent la reunire: Alexandru Roșca, Simion Bumbar și Alexander Mitrovic - portari; George Monea, Igor Arhirii, Radu Crișan, Raul Palmeș, Bogdan Vișa, Ciprian Natea, Daniel Tătar, Florinel Mitrea, Tudor Man, Alexandru Luca, Raul Orlandea, Ion Cărăruș, Robert Boboc, Lucian Buzan, Nini Popescu, Stefan Visic, Denis Ursu, Mircea Manole, Ruben Vecerdea - jucători de câmp.

 

Șase amicale înainte de reluarea Ligii 2

 

”Călăreții roșii” vor susține, până la reluarea campionatului, șase meciuri de verificare, între 22 ianuarie și 18 februarie. Două dintre acestea vor fi cu formații din divizia a doua. Restul, în comania unor echipe din eșaloanele inferioare Ligii 2.

Primul joc, cel de pe 22 ianuarie, va fi în compania celor de la CSM Rm. Vâlcea. Cinci zile mai târziu, sibienii se vor duela cu Cozia Călimănești, o echipă din Liga a IV-a Vâlcea, pentru ca, pe 4 februarie, să o întâlnească pe Metalurgistul Cugir.

© Facebook CSC 1599 Șelimbăr

Urmează testele cu CSC Dumbrăvița (8 februarie), tocmai echipa care i-a învins pe ”călăreții roșii”, în ultima etapă din 2022, cu 3-0 chiar la Rm. Vâlcea, Minerul Costești (11 februarie) și CSM Slatina (18 februarie), formația de Liga 2 din orașul natal al antrenorului Claudiu Niculescu.

Șelimbărul va juca primul meci oficial din noul an la Iași, apoi vor juca în premieră pe ”Municipalul” sibian, cu Dinamo București, în etapa a XVIII-a a Ligii 2, iar ultimul meci din sezonul regular va fi cel cu Unirea Constanța, la Clinceni.

 

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA