FITS 2024
Tribuna
”Călăreții roșii” au activat clauza din contractul portarului Roșca. Internaționalul de tineret este definitiv al Șelimbărului
Ovidiu BOICA
502 vizualizari
”Călăreții roșii” au activat clauza din contractul portarului Roșca. Internaționalul de tineret este definitiv al Șelimbărului
© Vali MACREA

 

Echipa din Șelimbăr îl păstrează în lot pe portarul Alexandru Roșca, unul dintre jucătorii care și-au adus din plin contribuția la clasarea ”călăreților roșii” pe locul al treilea la finalul sezonului. Roșca era împrumutat de la UTA Arad, iar oficialii sibieni aveau posibilitatea, în vară, de a activa clauza prin care goal-keeper-ul devine definitiv al Șelimbărului.

Alexandru Roșca a apărat poarta Șelimbărului în 28 din cele 29 de meciuri din sezonul 2023/2024. Evoluțiile sale fiind remarcate, a fost convocat în mai multe rânduri la naționala de tineret a României, pentru care are patru selecții.

”CSC 1599 Șelimbăr anunță transferul definitiv al lui Alexandru Roșca de la UTA Arad, prin activarea clauzei din acordul de transfer al jucătorului.

Alex a fost providențial pentru echipă în acest sezon, reușind 15 partide fără gol primit!

Tânărul portar are până în acest moment 4 selecții la echipa națională de fotbal a României Under 21, o prezență constantă în lotul tricolorilor juniori”, a fost mesajul postat de clubul din Șelimbăr pe Facebook.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica