Tribuna
Cadoul ”călăreților roșii” pentru suporteri cu ocazia sărbătorilor de iarnă: meciul cu CSM Reșița, pe ”Municipal”, cu acces gratuit!
Ovidiu BOICA
815 vizualizari
Cadoul ”călăreților roșii” pentru suporteri cu ocazia sărbătorilor de iarnă: meciul cu CSM Reșița, pe ”Municipal”, cu acces gratuit!
© Vali MACREA

 

Liderul clasamentului Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr, încheie anul cu un meci pe teren propriu, cu CSM Reșița. Jocul, contând pentru etapa a XV-a, se va disputa joi, 30 noiembrie, de la ora 14:00, însă nu la Cisnădie, pe Stadionul ”Măgura”, cum s-a întâmplat până acum în cazul meciurilor considerate pe teren propriu, ci pe Stadionul ”Municipal” din Sibiu.
În plus, clubul sibian a anunțat, pe rețelele de socializare, că abonații vor avea loc gratuit la tribuna VIP, iar ceilalți suporteri vor putea urmări meciul de la tribuna 2, tot fără să plătească tichetul de acces în incinta arenei.
”Ultimul meci din acest an se joacă pe Stadionul «Municipal» Sibiu
Pentru că vă vrem alături de noi în ultimul meci din acest an, vă oferim accesul gratuit la meci în Tribuna 2.  
Abonații clubului au acces gratuit la Tribuna VIP - intrarea se face pe baza abonamentului. 
Haideți în număr cât mai mare să îi susținem pe «călăreții roșii» să rămână liderii Ligii 2  
Biletele cu valoare 0 pentru Tribuna 2 se ridică în ziua meciului începând cu ora 11:00 de la casieria Stadionului Municipal de la Tribuna 2”
, a anunțat CSC 1599 Șelimbăr pe Facebook.
Înaintea acestui joc, CSC 1599 este pe primul loc, având 31 de puncte. 
Echipa din Șelimbăr a mai disputat un singur joc pe Stadionul ”Municipal” după modernizarea acestuia, în primăvară, cu Dinamo, pierdut cu 2-1. În actualul sezon, ”călăreții roșii” ar mai fi trebuit să joace două partide pe arena din Parcul Sub Arini, cu CSA Steaua și Unirea Urziceni, pe 2 septembrie, respectiv 7 octombrie. Pentru meciul cu ”roș-albaștrii”, inițial Șelimbărul primise OK-ul, dar ulterior au fost anunțați că acest lucru nu mai este posibil. Ulterior, oficialii grupării din Șelimbăr au anunțat că nu vor mai solicita disputarea partidei cu Unirea Slobozia pe ”Municipal”, jocul respectiv având loc la Cisnădie, fiind singurul pierdut de jucătorii lui Claudiu Niculescu în actualul sezon (1-0).


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA