Tribuna
Cadou la ediția aniversară a Turului Ciclist al Sibiului: echipă de World Tour la start. Vine și pro-continentala Alpecin - Fenix!
Ovidiu BOICA
921 vizualizari
Cadou la ediția aniversară a Turului Ciclist al Sibiului: echipă de World Tour la start. Vine și pro-continentala Alpecin - Fenix!

Organizatorii Turului Ciclist al Sibiului au anunțat, pe pagina de Facebook a competiției, că o echipă de World Tour a confirmat participarea la ediția din acest an, a X-a. Este vorba despre Bora - Hansgrohe (Germania), echipă la care este legitimat Peter Sagan, unul dintre cele mai mari talente ale ciclismului, care are un palmares impresionant, 3 Campionate Mondiale consecutive și un Campionat European.
La startul Turului Ciclist al Sibiului va fi și pro-continentala Alpecin - Fenix.
”Cu nu foarte mult timp în urmă, era de neconceput să apară la startul Turului Sibiului o echipă de World Tur. Iată că la ediția a 10-a oferim tuturor fanilor ce știm că iubesc Turul Sibiului, posibilitatea de a vedea "în carne și oase" echipa germană Bora - Hansgrohe. Echipa pro-continentală Alpecin - Fenix vine la Turul Sibiului între 23 și 26 iulie 2020. Mathieu Van der Poel, Sasha Modolo și Petr Vakoc sunt printre cei mai cunoscuți rutieri ai acestei echipe cu licență în Belgia”, au anunțat organizatorii pe contul de Facebook al evenimentului.
Ediția din acest an a Turului Ciclist al Sibiului a fost programat inițial în perioada 2-5 iulie, dar zilele trecute s-a luat decizia ca evenimentul să fie mutat în intervalul 23-26 iulie.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia