Tribuna
Butean și Baba Alhassan, în echipa etapei a XI-a după victoria lui Hermannstadt la Arad! Cifre impresionante pentru fundașul venit de la campioana CFR Cluj...
b.o.n.
1248 vizualizari
Butean și Baba Alhassan, în echipa etapei a XI-a după victoria lui Hermannstadt la Arad! Cifre impresionante pentru fundașul venit de la campioana CFR Cluj...
© Facebook UTA Arad
Doi dintre jucătorii echipei sibiene au fost remarcați și în această săptămână de repreentanții Ligii Profesioniste de Fotbal. Ghanezul a înscris cele două goluri din victoria cu 2-1 de pe terenul ”Bătrânei Doamne”.

 

Mihai Butean și Baba Alhassan au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa etapei a XI-a a Superligii. Fundașul dreapta a avut încă o dată o evoluție solidă, în vreme ce Alhassan și-a trecut în cont a treia ”dublă” din acest sezon. Ghanezul a ajuns la cota șase în clasamentul golgeterilor, trecând peste Daniel Paraschiv, coechipierul său din atac, care are un gol mai puțin.

În echipa etapei a XI-a, LPF a mai inclus trei jucători de la Sepsi, după victoria la scor cu FC Botoșani (7-0), doi de la FC Voluntari și câte unul de la Universitatea Craiova, Rapid, CFR Cluj-Napoca și Farul, iar Gheorghe Hagi a fost declarat antrenorul rundei.

În cele ce urmează, componența echipei ideale a etapei a XI-a și caracterizările făcute jucătorilor și antrenorului acesteia, pe lpf.ro:

Portar

MIHAI POPA (FC Voluntari / 21 ani) - A doua partidă la rând în care a fost la înălţime! Contra celor de la FC ”U” Craiova 1948, tânărul portar al ilfovenilor a avut 6 şuturi respinse, dintre care 3 "supersave-uri".

Fundași

MIHAI BUTEAN (FC Hermannstadt / 26 ani) - Singurul integralist din lotul revelaţiei FC Hermannstadt, Butean a reuşit o nouă pasă decisivă. În plus, a câştigat 14 dueluri şi a avut 9 recuperări, dintre care 4 în jumătatea adversă.

BOGDAN MITREA (Universitatea Craiova / 34 ani) - A înscris pentru prima dată în tricoul Universităţii şi a ajuns la 32 de reuşite în Superliga României.

CRISTIAN SĂPUNARU (Rapid / 38 ani) - Liderul din teren al Rapidului şi-a condus echipa spre un nou succes. A participat la construcţia ambelor goluri înscrise de giuleşteni.

MARIO CAMORA (CFR Cluj / 35 ani) - A înscris golul victoriei, primul cu piciorul drept din cariera acestuia în principala competiţie internă, fapt remarcat şi de Dan Petrescu.

Mijlocași

ABASS ACHAHBAR (Sepsi OSK / 28 ani) - Introdus pe teren în partea secundă, a contribuit la cel mai clar succes din istoria covăsnenilor în prima ligă cu un gol şi o pasă decisivă.

LUKAS DROPPA (FC Voluntari / 33 ani) - Pe lângă evoluţia foarte bună de la centrul terenului, a marcat golul care s-a dovedit a fi de 3 puncte.

BABA ALHASSAN (FC Hermannstadt / 22 ani) - Un nou meci mare făcut de mijlocaşul sibienilor, care a reuşit a 3-a dublă în acest sezon!

© Facebook UTA Arad

Atacanți

MARIO RONDON (Sepsi OSK / 36 ani) - Două goluri şi un penalti scos. A fost un meci special pentru vârful grupării din Sf. Gheorghe, asta deoarece a bifat cea de a 100-a prezenţă în campionatul României.

ALEXANDRU TUDORIE (Sepsi OSK / 26 ani) - Deşi a evoluat doar 23 de minute, a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă spectaculoasă.

DENIS ALIBEC (Farul / 31 ani) - A făcut meciul perfect. A marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Antrenrul etapei

GHEORGHE HAGI (Farul / 57 ani) - Fotbal spectacol, asta oferă Farul lui Hagi în acest sezon! Constănţenii au marcat de 3 ori pentru al 5-lea meci la rând şi sunt lideri după 11 etape.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA