Tribuna
Butean recunoaște c-a făcut henț la faza penaltiului care a decis meciul FC Voluntari - FC Hermannstadt 1-0, dar acuză: ”Am simțit o mână-n spate! Am fost dezechilibrat!”
Ovidiu BOICA
498 vizualizari
Butean recunoaște c-a făcut henț la faza penaltiului care a decis meciul FC Voluntari - FC Hermannstadt 1-0, dar acuză: ”Am simțit o mână-n spate! Am fost dezechilibrat!”

 

Mihai Butean, fundașul dreapta al lui Hermannstadt, care a produs penaltiul din care Voluntariul a câștigat, în această seară, cu 1-0 meciul cu sibienii, a recunoscut că a jucat mingea cu mâna în propriul careu, dar susține că ar fi fost împins de Aliji la acea fază, motiv pentru care s-a dezechilibrat.

”Sincer să spun, am simțit o mână-n spate și m-am dezechilibrat. Așa am ajuns cu mâna sus! Am dat cu mâna-n minge, bineînțeles c-am dat cu mâna în minge, dar pot să spun că s-a întâmplat în contextul în care am fost dezechilibrat, că altfel n-aș fi ajuns acolo cu mâna. Acuma, dacă domnul arbitru a dat penalti. e penalti”, a susținut Butean la flash-interviuri.

Butean nu găsește explicații pentru faptul că echipa sibiană face meciuri bune acasă, iar rezultatele sunt pe măsură în vreme ce, în deplasa, n-a mai câștigat din vara anului trecut, de la primul joc de-afară al sezonului, cu Poli Iași, scor 3-1, în Copou.

”Nu-mi găsesc cuvintele, nu știu ce să zic. De ce nu reușim să câștigăm în deplasare sau de ce nu facem meciuri la fel de bune precum le facem acasă... Chiar nu găsesc explicația. Am vorbim, am fost motivați, am încercat să ne montăm pentru meciurile din deplasare, nu am reușit!

Suntem aceiași jucători, facem lucrurile corect, la fel cum pregătim meciurile de-acasă, la fel le pregătim și pe cele din deplasare, chiar nu-mi explic de ce se întâmplă lucrurile acestea.

Chiar înainte de meciul ăsta eram foarte motivați și ne doream să câștigăm, cumva să-ntoarcem partea negativă când am pierdut aici două puncte. Am condus tot meciul și în ultimul minut am luat gol. Ne doream să visăm la o victorie în seara asta”, a mai spus fundașul.

Altfel, Butean susține că obiectivul lui Hermannstadt rămâne locul 7, primul din play-out: ”Ăsta este obiectivul nostru principal, locul 7, asta ne dorim să realizăm. Muncim pentru lucrul acesta. Mergem mai departe! Mai sunt șapte meciuri, mai e și Cupa României, luăm fiecare meci în parte”.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA