Continental
Tribuna
Bud: "Mandorlini m-a tras pe linie moartă la CFR"
Bud:
Atacantul Cristian Bud, împrumutat de CFR Cluj pentru un sezon la Gaz metan Mediaş, a declarat că speră ca la noua sa echipă să aibă ocazia să bifeze mai multe partide, ceea ce nu s-a întâmplat la Cluj.
Bud e de părere că linia descendentă a carierei sale a început din sezonul trecut, atunci când fostul antrenor al echipei “feroviare”, Andrea Mandorlini, a decis să nu-l includă pe lista pentru Liga Campionilor. "E important pentru mine acest împrumut, acolo voi avea şansa să joc şi să dau goluri şi doar aşa m-aş putea întoarce la CFR. La Cluj n-am fost folosit destul, nu mi s-a mai dat încredere. Sezonul trecut a început cu mine rezervă şi apoi m-a scos din lotul pentru Liga Campionilor. Mandorlini m-a trecut pe linie moartă şi a adus jucătorii pe care-i ştia el. Meritam să fiu măcar pe bancă în Ligă, chiar dacă nu bifam niciun minut. Titlul a fost meritul echipei, poate am avut şi eu o contribuţie”, a declarat Bud, care a înscris de 7 ori în returul sezonului 2009-2010, la finalul căruia CFR a câştigat al doilea titlu din istorie.
Bud a venit la CFR tocmai de la Gaz metan Mediaş, formaţie pentru care a bifat două sezoane şi spune că şi-ar dori să joace din nou alături de brazilianul Eric de Oliveira. "Îl aşteptăm pe Eric la echipă, e un fotbalist foarte bun, ne cunoaştem. Am mai jucat împreună. Acum el ştie ce face, ce-i mai bine pentru el. Am văzut meciul Mediaşului de la Mioveni, dar nu cred că e relevant, având în vedere că nouă ne-au lipsit 4-5 jucători. Sunt convins că ne vom reveni în etapele care urmează”, a mai spus Cristi Bud.comentarii
1 comentarii

"Cosmin Frăsinescu (26 ani) este ultima achiziţie a celor de la Gaz Metan Mediaş.". GSp stie sa scrie corect romaneste, Tribuna nu. De ce oare? Profesionistii gazetariei care nu sunt la Tribuna stiu de ce!
sancho
01.09.2011 22:23
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia