Tribuna
”Bronz” pentru sibianca Antonia Tuță la Campionatele Balcanice
b.o.n.
693 vizualizari
”Bronz” pentru sibianca Antonia Tuță la Campionatele Balcanice

 

Sportiva de la Miado's a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Campionatele Balcanice U13 care s-au desfășurat în perioada 24-25 septembrie, la Pale, în Bosnia&Herțegovina. Antonia Tuță a reușit să se impună după numai 20 de secunde, în primul meci, disputat în fața unei sportive din Bulgaria. Pentru intrarea în finală, sibianca trebuia să treacă de o judoka din Turcia, dar a pierdut, astfel că s-a văzut nevoită să lupte în finala mică, obținând ”bronzul” după o luptă de doar 5 secunde cu o sportivă din Grecia. Tânăra judoka de la Miado's, unde e pregătită de prof. Andreea Ionaș, a urcat pe treapta a treia a podiumului categoriei 44 kg.

La Campionatele Balcanice U13 de judo au participat sportivi din țapte tăți, Turcia, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia&Herțegovina și România.

”O felicit pe Antonia pentru performanța din Bosnia&Herțegovina. Este încă o recompensă pentru munca depusă de ea în toți acești ani și o dovadă că, la Miado's, facem performanță. Mulțumim președintelui clubului, Adrian Mihai, și Marianei Mihai pentru eforturile depuse ca să ne ofere cele mai bune condiții de pregătire”, a declarat antrenoarea sibiencei, prof. Andreea Ionaș.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA