Tribuna
AFF
”Bronz” pentru sibianca Antonia Tuță la Campionatele Balcanice
b.o.n.
827 vizualizari
”Bronz” pentru sibianca Antonia Tuță la Campionatele Balcanice

 

Sportiva de la Miado's a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Campionatele Balcanice U13 care s-au desfășurat în perioada 24-25 septembrie, la Pale, în Bosnia&Herțegovina. Antonia Tuță a reușit să se impună după numai 20 de secunde, în primul meci, disputat în fața unei sportive din Bulgaria. Pentru intrarea în finală, sibianca trebuia să treacă de o judoka din Turcia, dar a pierdut, astfel că s-a văzut nevoită să lupte în finala mică, obținând ”bronzul” după o luptă de doar 5 secunde cu o sportivă din Grecia. Tânăra judoka de la Miado's, unde e pregătită de prof. Andreea Ionaș, a urcat pe treapta a treia a podiumului categoriei 44 kg.

La Campionatele Balcanice U13 de judo au participat sportivi din țapte tăți, Turcia, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia&Herțegovina și România.

”O felicit pe Antonia pentru performanța din Bosnia&Herțegovina. Este încă o recompensă pentru munca depusă de ea în toți acești ani și o dovadă că, la Miado's, facem performanță. Mulțumim președintelui clubului, Adrian Mihai, și Marianei Mihai pentru eforturile depuse ca să ne ofere cele mai bune condiții de pregătire”, a declarat antrenoarea sibiencei, prof. Andreea Ionaș.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA