Tribuna
PNL
Birț le dă suporterilor vestea bună: FC HERMANNSTADT poate juca la MEDIAȘ. A fost modificat contractul dintre Transgaz și Gaz Metan!
Ovidiu BOICA
4193 vizualizari
Birț le dă suporterilor vestea bună: FC HERMANNSTADT poate juca la MEDIAȘ. A fost modificat contractul dintre Transgaz și Gaz Metan!

Teodor Birț, președintele clubului sibian în perioada 2015-2019, a precizat, astăzi, într-o conferință de presă, că FC Hermannstadt și-ar putea disputa, de acum încolo, meciurile considerate pe teren propriu mai aproape de casă, până la finalizarea lucrărilor la Stadionul ”Municipal”. Birț a declarat că acest lucru este posibil deoarece  a fost modificat contractul dintre Transgaz și clubul Gaz Metan Mediaș.

  • ”Vreau să încep cu o veste bună. Nu știu dacă o știți, dacă nu, o veți afla acum. V-o spun pentru că nu este rezultatul implicării finanțatorilor, oamenior care acum se dau peste cap ca să fie bine la club, nici a noii conduceri. Este rezultatul a ceea ce am făcut în ultima perioadă, împreună cu oficialitățile Sibiului și cu oameni de bine din Sibiu care nici măcar nu doresc să fie precizați. Ideea este că se poate juca la Mediaș! Am vru să vă spun că a fost modificat contractul dintre Transgaz și clubul de fotbal Gaz Metan Mediaș și stadionul poate fi închiriat de către proprietari terților. Asta am vrut să vă spun în primul rând. E o veste bune, pe care -sunt convins - toți suporterii din Sibiu o vor primi cu bucurie. Nu trebuie să mai mergem departe, suntem destul de aproape”, a afirmat Teodor Birț.

Cu câteva zile mai devreme, Iuliu Mureșan, cel instalat recent în funcția de președinte al AFC Hermannstadt, declarase, tot într-o conferință de presă, că eforturile făcute pentru ca echipa sibiană să joace pe arena de pe malul Tîrnavei Mari au fost sortite eșecului.
”Păcat că nu ne-a primit Mediașul, pentru că Mediașul nu a fost fair-play. Atunci când și-au refăcut gazonul, în 2009, au jucat aici aproape un an. Acum trebuiau să întoarcă acest serviciu și n-au vrut! E pierdută... Nu mai încerc să vorbesc cu ei... Am încercat direct, am încercat prin tot felul de... Prin Transgaz, prin cineva de la Consiliul Județean, s-a implicat cineva cu funcție de conducere... Ne-au refuzat, asa...”, a afirmat Mureșan.
 
 

comentarii
3 comentarii

Nu mai are rost sa mergem acum. Din mandrie nu as mai merge. Mai avem vreo 4-5 meciuri in deplasare si revenim acasa. Daca se putea de la inceput ok, dar acum pe final nu mai are rost. Prefer sa merg cu masina pana la Tg Mures
S
26.08.2019 14:32
GMM - FCSB
4 - 0
gaz metan
26.08.2019 18:18
Sunt de acord cu S: dupa mizeriile si batjocura celor de la Medias, nu merita sa ne mai milogim de ei (mai ales ca, daca se respecta termenele lucrarilor la gazon, ar putea fi numai 2, maxim 3 meciuri jucate la Tg Mures, pana la revenirea acasa). Cat despre ce spune sau nu Birt, e fix ZERO! A avut timp sa faca si sa spuna, nu sa vina acum cu povesti aburitoare… asa cum se scrie la un alt articol, cei din club incercau de multa vreme sa scape de aceasta capusa...
Eu, sibianul
28.08.2019 09:39
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia