Tribuna
Biceanu, Blejdea și Daniel Paraschiv, primele achiziții din iarnă pentru FC Hermannstadt
Ovidiu BOICA
1112 vizualizari
Biceanu, Blejdea și Daniel Paraschiv, primele achiziții din iarnă pentru FC Hermannstadt
© liga2.prosport.ro
În ziua în care antrenorul Marius Măldărășanu a condus primul antrenament din 2022, după vacanța de sărbători, clubul sibian a anunțat transferurile a trei jucători. Doi vin din Cluj, de la campioana CFR, respectiv Universitatea Cluj, iar Biceanu a jucat în prima parte a sezonului la o altă formație care se luptă pentru promovarea în Liga 1, Concordia Chiajna.

 

Daniel Paraschiv, Ionuț Biceanu și Andrei Blejdea sunt primii trei jucători transferați de FC Hermannstadt în această iarnă. Aceștia au fost aduși pentru a umple golurile lăsate de plecările lui Andrei Lungu, Andrei Sîntean, Lucian Buzan și Alexandru Vodă.

Ionuț Biceanu a ajuns la FC Hermannstadt după ce, în prima parte a sezonului, a îmbrăcat tricoul uneia dintre echipele cu care sibienii se bat la promovare, Concordia Chiajna, iar în ediția precedentă a jucat pentru Astra, fostul club al președintelui Dănuț Coman.

El este un mijlocaș central în vârstă de 27 de ani, care mai poate evolua atât la închidere, cât și în spatele vârfurilor de atac. Pentru Concordia, Biceanu a evoluat în 17 meciuri, în Liga 2 și Cupa României, de 13 ori fiind inclus în primul ”unsprezece” de antrenorul Claudiu Niculescu.

În afara Concordiei și Astrei, mijlocașul originar din Pitești a mai jucat pentru echipa academiei lui Dănuț Coman și CS Mioveni.

Biceanu este cotat pe site-ul de specialitate transfermarkt.com la suma de 150.000 de euro.

”Ne bazăm pe Ciprian Ionuț Biceanu în lupta noastră pentru revenirea în Liga 1!”., a notat clubul sibian pe Facebook.

Andrei Blejdea ajunge la Sibiu după ce tocmai s-a despărțit de o altă echipă care luptă pentru promovarea în Liga 1, Universitatea Cluj.

Pentru echipa ”șepcilor roșii”, Blejdea a evoluat în 16 partide, în campionat și Cupa României. El poate juca atât pe benzi, la mijlocul terenului, cât și atacant. În Liga 2, în 15 jocuri, fotbalistul de 25 de ani a marcat două goluri și a dat 3 assist-uri, iar într-un alt meci, în Cupa României, a înscris încă o dată.

”Este primul fotbalist transferat de FC Hermannstatd în pauza competițională. (...) Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dinamo București, FC Argeș, Pandurii Tg. Jiu, Academica Clinceni, NK Domzale (Slovenia), Zarica Kranj (Slovenia), Braunschweig (Germania) și FC Will 1900 (Elveția)”, a anunțat clubul sibian.

© Facebook FC Hermannstadt

Despre împrumutul lui Daniel Paraschiv de la campioana en-titre, CFR Cluj, cotidianul Tribuna a scris încă de acum câteva zile. Atacantul de 22 de ani a evoluat tot în eșalonul secund, în sezonul precedent, la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, echipă pentru care marcase 11 goluri în 27 de partide, în campionat și Cupa României. În vara lui 2021, el a fost achiziționat de CFR Cluj, însă dată fiind concurența din atacul campioanei, a fost trimis sub formă de împrumut la una dintre echipele aflate acum pe un loc de play-off (3) în Liga 1, FC Voluntari. La gruparea ilfoveană, Paraschiv a fost folosit în 10 partide, în campionat, și două în Cupa României. Dacă, în Liga 1, nu a spart gheața, a înscris un gol în competiția KO.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia