Tribuna
Beza trage linie după primele 16 meciuri ale Șelimbărului în Liga 2: ”Trebuie să fim sinceri și să ne mulțumim cu cele 23 de puncte”
Ovidiu BOICA
2068 vizualizari
Beza trage linie după primele 16 meciuri ale Șelimbărului în Liga 2: ”Trebuie să fim sinceri și să ne mulțumim cu cele 23 de puncte”

 

Antrenorul echipei CS Comunal, Eugen Beza, a declarat, la finalul remizei cu Poli Iași, ultimul meci din acest an, că este mulțumit cu cele 23 de puncte obținute de echipa sa în primele 16 etape ale sezonului. Tehnicianul a spus că”zestrea” ar fi putut fi și mai mare cu mai multă atenție în ultimele două jocuri, cele din deplasarea de pe Litoral, 1-1 cu Unirea Constanța, și egalul de acum, cu Poli Iași, dar pe de altă parte, la începutul sezonului, nu erau luate în calcul succesele cu FC Buzău, ”U” Cluj și Concordia.

”Sunt de părere că sunt puncte bune, muncite, puncte care ne mulțumesc, chiar dacă poate că am fi putut face puncte mai multe, la Constanța (n.a. 1-1 cu Unirea), poate astăzi (n.a. sâmbătă), am avut niște situații din care am fi putut înscrie. Aveam puncte mai multe, dar trebuie să fim și realiști, în planning-ul pe care l-am avut era complicat să intre victoriile cu Buzăul, cu Clujul, cu Chiajna. Și atunci, trebuie să fim sinceri și să ne declarăm mulțumiți”, a afirmat Beza.

Despre jocul cu Poli Iași, Beza a spus că echipa sa a început mai slab, dar a reușit să echilibreze pe parcurs: ”A fost o partidă dificilă, pentru că știam că cei de la Iași au o echipă organizată, o echipă bună, cu un antrenor foarte bun și știam că o să întâmpinăm probleme. Am început jocul un pic slăbuț, nu am fost conectați la miza lui, după care, la mijlocul primei reprize, am echilibrat și am încercat să dăm ritmul jocului”.

Pentru Eugen Beza, acest meci a fost prilejul de a se reîntâlni cu Costel Enache, din staff-ul căruia a făcut parte în vara lui 2019, la FC Hermannstadt, în Liga 1.

”Costel este, în primul rând, un om deosebit, e un antrenor foarte bun, a și demonstrat-o astăzi, ținând cont de distanță, de lot, cred că face o treabă extraordinară la Iași și pentru asta eu îl felicit. Este un antrenor de la care am avut multe de învățat și mai am multe de învățat”, a mai spus Beza.

 

În vacanță, abia de pe 15 decembrie

 

Fotbaliștii sibieni vor continua antrenamentele încă două săptămâni, urmând să intre în vacanța de sărbători pe 15 decembrie, după obișnuitul banchet. Reunirea este programată pentru 10 ianuarie 2022.

”Urmează o perioadă de două săptămâni în care vom mai face antrenamente, după care vom face o masă împreună, pentru că așa este frumos, iar din data de 15 va fi vacanță pâîn data de 10”, a adăugat Beza.

În ceea ce privește eventualele transferuri din această iarnă, acestea vor fi făcute de-abia după o analiză ”concretă și realistă”.

”La fotbal e o selecție continuă. Am încheiat un ciclu, trebuie să ne bucurăm de ce am reușit până acum, după care avem timp să facem o analiză concretă și realistă la ceea ce a fost negativ, pentru că așa e la fotbal, după care încercăm să îmbunătățim. Vom vedea ce jucători, câți, cum: Asta este o chestie pe care noi, ca și staff tehnic, cu cel administrativ o vom discuta și vom încerca, bineînțeles, să ne îmbunătățim ca și lot, ca și calitate, să urcăm în clasament pentru că e un campionat ciudat și orice punct contează”, a adăugat Beza.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia