Tribuna
Beza: ”N-a fost ușor de gestionat acest meci deoarece veneam după un eșec dezamăgitor în Cupă”
Ovidiu BOICA
1888 vizualizari
Beza: ”N-a fost ușor de gestionat acest meci deoarece veneam după un eșec dezamăgitor în Cupă”

 

Antrenorul Eugen Beza, a declarat, la finalul întâlnirii cu FC Brașov, câștigată cu scorul de 2-1, că acest meci a fost unul dificil deoarece, cu 3 zile mai devreme, echipa sa a pierdut calificarea în șaisprezecimile de finală ale Cupei României la penaltiuri, în fața unei formații din Liga 3, CS Hunedoara. Beza și-a lăudat jucătorii, afirmând că aceștia au dat dovadă de caracter.

”A fost un joc dificil deoarece, cum spuneam și în avancronica jocului, întâlneam o echipă vecină de clasament, o echipă aproximativ de aceeași valoare cu noi, dar astăzi (n.a. sâmbătă), ca și în alte meciuri când am obținut puncte, cred că determinarea noastră, plus organizarea mai bună pe faza ofensivă (n.a. au făcut diferența). N-a fost ușor de gestionat acest meci deoarece veneam după 120 de minute jucate în Cupa României, veneam după un eșec dezamăgitor, (n.a. la Hunedoara) nu a fost doar o înfrângere, am fost dezamăgiți, dar am avut puterea să ne revenim, să ne ridicăm, pentru că avem un grup de jucători de mare caracter, iar aceștia s-au simțit lezați de acea înfrângere. Cred că astăzi, reculul înfrângerii a fost resimțit în teren, iar băieții noștri s-au mobilizat și au câștigat cu sufletul. Ați văzut câtă suferință a fost pe teren deoarece era clar că jocul din Cupa României și-a pus amprenta din punct de vedere fizic, dar mai mult de-atât sunt fericit pentru că cei de pe bancă au venit cu un plus, ceea ce denotă că suntem un grup bun”, a spus Beza.

 

Îți mai face și Dumnezeu echipa”

 

Fundașul francez Messie Biatoumoussoka era anunțat în primul ”unsprezece” pentru partida cu FC Brașov, însă a acuzat probleme de ordin medical și a sfârșit prin a fi înlocuit cu Ciprian Natea în centrul defensivei. Natea a făcut un meci foarte bun, atât pe postul său, dar venind deseori și în sprijinul fensivei, la fazele fixe, evoluția sa culminând cu un assist la golul de 2-1, reușit de Toni Suciu.

”Este o vorbă în rândul antrenorilor, uneori îți mai face și Dumnezeu echipa, pentru că titular era Messie, însă la încălzire mi-a spus că nu poate juca pentru că nu se simte sută la sută. E un jucător profesionist și îl felicit pe această cale că a fost bărbat. Era rândul lui Cipi (n.a. Natea), el făcuse un meci foarte bun, chiar dacă a ratat un penalti, în Cupă, și și-a făcut pe deplin datoria. Își merită statutul în echipă”, a declarat antrenorul Șelimbărului, Eugen Beza, despre fundașul de 26 de ani.

 

Mesaj pentru suporteri: ”Cred că ar fi bine ca locuitorii din Șelimbăr să se identifice cu această echipă”

 

Eugen Beza a avut un mesaj și pentru suporteri, îndemnându-i să fie alături de echipă: ”E foarte greu să adunăm mult public, dar cred că, în primul rând, locuitorii comunei Șelimbăr, care în mare parte nu mai sunt băștinași, ar fi bine pentru ei, pentru copiii lor, să se identifice cu această echipă, pentru că poate mulți dintre ei vor rămâne pentru restul vieții acolo și cred că este căminul lor. Și atunci, ar fi extraordinar pentru ei, pentru familii, să își găsească un refugiu sâmbăta, pentru că suntem o echipă care aparținem de primărie și reprezentăm comuna Șelimbăr, o comună foarte mare din România”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

VISA MEDICA

E-pneu

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
Licitatie publica

accentmedia