Tribuna
Beza, luat la țintă de suporterii sibieni: ”Răzbunați orașu', umiliți blatistu'!” Reacția antrenorului: ”Iudeii rămân Iudei!”
Beza, luat la țintă de suporterii sibieni: ”Răzbunați orașu', umiliți blatistu'!” Reacția antrenorului: ”Iudeii rămân Iudei!”

 

Eugen Beza, antrenorul echipei din Șelimbăr, pe care o pregătește din vară, după promovarea în Liga 2, a fost ținta mesajelor suporterilor lui FC Hermannstadt. Beza s-a aflat pe banca grupării de pe ”Municipal” în finalul ediției precedente de campionat, iar fanii acesteia îl consideră vinovat pentru retrogradarea echipei după 0-0 la Mioveni și 1-2 la Mediaș în barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

”Răzbunați orașu', umiliți blatistu'!”, au scris suporterii lui Hermannstadt pe un banner pe care l-au afișat chiar în debutul jocului de la Mediaș, iar pe parcursul meciului au scandat mesaje jignitoare la adresa lui Beza.

”Mă așteptam să fie așa, pentru că Iudeii rămân Iudei”, a comentat antrenorul, la finalul meciului.

Despre jocul cu FC Hermannstadt, Beza crede că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil: ”A fost o partidă în care cei de la Hermannstadt au câștigat prima repriză, după care, la pauză, am avut o reacție de orgoliu, ca și echipă, și am reușit să echilibrăm, am echilibrat foarte bine, chiar dacă adversarul și-a creat ocaziile mai periculoase. Cred că un rezultat de egalitate era mult mai corect”.


comentarii
3 comentarii

Iudeii, prin definitie, sunt niste tradatori. In meciul retur cu Mioveni s-a consumat o astfel de tradare. Vinovati? Se stiu ei.
me
24.10.2021 18:14
B;atistul dracului a nenorocit Vointa Fc Hermannstadt si poate a-ti uitat de blatul cu pandurii de pe vremea FC SIBIU.Acolo si rahatul de Radu Negut a fost partas!!!!
Bondea
28.10.2021 07:09
De ce loviți în Radu și Eugen?
Erau ei antrenori sau președinți la acea vreme?
Nu aveți bun simț ! Rușine !
Poate cu Mioveni să fi fost blat! Da! Care este problema? Când au fost în Finala Cupei României tot orașul a fost fericit! Păcat că s-a ajuns aici!
Asta este ! Oricum totul se rezumă la bani !
Dacă nu sunt bani și echipa nu este sust6 financiar toată lumea se spală pe mâini.
Radu Neguț și Eugen Beza sunt ultimii fotbaliști care au făcut cinste acestui oraș!
Să nu uit de Petrișor Petrescu !
Anonim
29.10.2021 20:44
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia