Tribuna
Comunicat de presa
Beza: ”Atât timp cât avem o șansă, ne ridicăm și încercăm să ne revenim”
Beza: ”Atât timp cât avem o șansă, ne ridicăm și încercăm să ne revenim”

Antrenorul echipei sibiene, Eugen Beza, a declarat, după meciul cu Astra, pierdut cu 3-1, că jucătorii săi au avut atitudine, spre deosebire de jocul de la Buzău, cu Chindia, de asemenea pierdut (2-0). Beza a mai spus că nu din cauza restanțelor financiare a ajuns echipa pe ultimul loc și e de părere că, atât timp cât există șanse de a evita retrogradarea, jucătorii săi vor face tot posibilul pentru a-și reveni.

”Eu consider că am avut atitudine, a fost altceva în comparaţie cu meciul de la Chindia. Nu contează întârzierile salariale, sunt peste tot. Nu ăsta e motivul... probabil factorul fizic e determinant, pentru că, atunci când eşti jos, se face diferenţa la greşeli individuale. Adevăratele lupte sunt când jucăm cu adversarii direcţi. Dar contează şi jocul rezultatelor. Iar atâta timp cât avem o şansă, noi ne vom ridica şi vom încerca să revenim. În trei zile avem meci, nu avem timp să ne plângem de milă.” a reacţionat şi omologul lu Neagoe, Eugen Beza, tehnicianul formaţiei FC Hermannstadt.

comentarii
7 comentarii

Omule, tu ai antrenat doar Avrigul ca principal. Nu ai licenta pro, nu te mai compromite. Si asa echipa e praf. Nu ai cu cine. Incearca de jos ca sa iti faci un nume. Si asa FCH se desfinteaza. Daca retrogradezi nu te mai angajeaza decat Rasinari.
Sibian trist
22.04.2021 02:45
Doamne-ajută să se desființeze echipa asta cu nume imposibil (Hitlerstadt), care nu reprezintă Sibiul, așa cum au făcut-o Șoimii sau Inter.
B.Utoru
22.04.2021 08:24
Stai liniștit ca de acolo nu te m-ai ridici. Și după campionat te așteaptă Vulturul Poplaca . Echipa de 2 bani.
Sibian
22.04.2021 13:37
Domnule Beza, despre ce "salvare" vorbiti!? Fumati "iarba"?!
Corny
22.04.2021 13:58
Cred ca doar vre-o OUG dar nu e cazul, va mai salveaza sau vreo hotarare a FRF cu scopul de a salva Dinamo asa cun a fost anul trecut ,sau poate ,ma inse,l dar dupa rezultate sigur nu ma insel ,asadar fotbal la matineu daca nu se desfiinteaza caruta ,cat despre stadion o sa cante Zdob si Zdup pe el si altii.....
vasile
22.04.2021 17:51
De ce nu au fost reinviati Soimii in 2007? S-au creat 3 echipe-3 mizerii, vezi FC Sibiu, Vointa si hermannstadt. Acum Inter Stars, alta clona aceeasi mizerie cu aceeasi oameni care au facut praf si Hermannstadt. Alaturi de altii bineinteles. Sibiul nu are fotbal.
Sibian trist
22.04.2021 18:06
Beza, du-te tata si ne lasa, ai bramburit de tot echipa asta! Ai tras tu sforile sa-i termini pe Ruben si Liviu, dar te-ai autosabotat!
Eu, sibianul
23.04.2021 13:16
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia