Tribuna
Becali: "S-ar putea să fie 14-15 cluburi care vor plecarea lui Dragomir"
Becali:
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, ieri, că este sigur de votul a 10 cluburi pentru destituirea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, urmând să mai discute cu reprezentanţi a încă 5 grupări pentru a le afla poziţia.
"Cred că 4 cluburi îl mai susţin pe el. E 14-4 scorul. Mi-a spus cineva «Dacă vine Gică Popescu, nu se termină cu Mitică, începe fotbalul». Altcineva mi-a spus «Înlocuim o tinichea cu un briliant». El nu mai are nicio şansă. Sunt sigur 99 la sută că el va pleca de la Ligă. De 10 cluburi sunt sigur, dar e posibil să fie şi 14, chiar 15, n-am vorbit încă cu ei. Iar astea de care sunt sigur sunt înrăite. Nu trebuie să-i conving eu. Unul mi-a spus că dă sânge să plece Dragomir. Altul mi-a spus că se îmbată dacă scapă de el. Eu cred că îl mai susţin Timişoara, Craiova, Astra şi Bistriţa. Dar doar cred, pentru că n-am luat legătura cu ei. E posibil şi Gaz metan să mai fie, dar nu cred", a spus Gigi Becali.
Becali este convins că Gheorghe Popescu va accepta funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal în cazul demiterii lui Dumitru Dragomir. "Gică Popescu nu o să confirme că vine la Ligă până nu pleacă Dragomir. Eu cred sută la sută că va accepta Gică Popescu. N-am vorbit cu el, dar ştiu sigur. Popescu dacă va veni, într-un an, va schimba faţa fotbalului românesc pe plan intern şi internaţional. Va aduce avocaţi de elită, care vor cunoaşte regulamentele şi le vor aplica", a mai spus Becali.
Gigi Becali a explicat că nu a apelat la vreun favor din partea lui Dumitru Dragomir de când este oficial al clubului Steaua. "Nu vreau să vorbesc mai multe lucruri. Pe domnia sa îl mai ia gura pe dinainte câteodată. Eu îl rog să facă public orice corupţie sau şantaj făcut de mine. N-am apelat în viaţa mea la el. O dată, când nu eram nici oficial la Steaua. Atât, atunci cu Neaga, dar m-am achitat cu vârf şi îndesat. Şi puteam să apelez şi n-am făcut-o. A fost atunci cu Goian, când a fost suspendat cu Dinamo după nu ştiu câte meciuri. Şi ştiu că manevra a fost făcută de o viitoare rudă de a mea", a dezvăluit Becali.
Finanţatorul stelist a anunţat că actele prin care va convoca Adunarea Generală vor fi semnate astăzi. "Mâine (n.a. astăzi) se vor semna hârtiile iar peste 16 zile va fi Adunarea Generală", a precizat el.
Gigi Becali a comparat situaţia dintre preşedintele LPF şi cluburile din Liga I cu cea a unui proprietar de oi cu un cioban. "El este angajat de 18 acţionari. Unul sunt eu, prin Steaua. A atrage atenţia de matrapazlâcurile pe care le face el, nu înseamnă şantaj. Eu propun asociaţilor mei să-l schimbăm, din cauza abuzurilor pe care le face. Unde e şantajul sau traficul de influenţă din partea mea? Noi avem nişte oi şi le-am dat la păscut. Când trebuie, nu ne dă brânza şi laptele egal celui ce i le-am dat. Mai mult, când ni le dă înapoi, mai le şi schimbă, pe cele proaste ni le dă nouă şi pe cele frumoase unui prieten de-al lui", a menţional el.
comentarii
1 comentarii

toti sunt "vai mama lor".Ce sperante poate aduce Gica Popescu care conditiona prezenta sa la echipa nationala de acordarea de spatii comerciale prin centrul Craiovei, un "mitica" ca oricare altul...
fan
13.04.2010 10:39
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA