Tribuna
PNL
BC Mureș - BC CSU Sibiu: Meci oficial de... pregătire, la Tg.Mureș
Ovidiu BOICA
1282 vizualizari
BC Mureș - BC CSU Sibiu: Meci oficial de... pregătire, la Tg.Mureș
Baschetbaliștii sibieni evoluează, în această seară, de la ora 20:00, pe terenul antepenultimei clasate, echipă aflată în mare suferință atât din punct de vedere financiar, cât și a lotului de jucători. Dan Fleșeriu își dorește să le dea minute bune și jucătorilor care au evoluat mai puțin până acum.

În cea de-a doua deplasare consecutivă din seria de patru, de la finalul primei faze a sezonului regulat, CSU Sibiu joacă, în această seară, la Tg. Mureș. ”Galben-albaștrii” n-ar trebui să aibă niciun fel de emoții cu o formație aflată în suferință, care se chinuie să termine campionatul.
Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU, speră să aibă posibilitatea de a rula întreg lotul la Tg. Mureș. Tehnicianul își dorește să vadă pe ce jucători se poate baza în faza a doua a sezonului regulat, fază în care CSU are șanse mari să intre de pe primul loc, avându-se în vedere că urmează să întâlnească, în ultimele 3 etape, echipele clasate pe ultimele locuri.
”Suntem pregătiți pentru acest meci. Din păcate, situația mureșenilor nu este deloc bună. Îmi pare rău de ce se întâmplă acolo. Nici nu știm cu ce jucători vor evolua împotriva noastră. Sper să treacă peste problemele astea. Noi trebuie să ne vedem de treabă și să jucăm cât se poate de serios, să obținem încă o victorie și să folosim acest meci pentru a ne pregăti pentru cel de la sfârșitul săptămânii, de la Iași, care cu siguranță va fi mult mai greu. Cu Mureșul, sper să avem ocazia să rulăm întreg lotul, să evolueze și cei care au jucat mai puțin până acum, iar aceștia să ne arate că, în Top 6, vor fi jucători de bază sau pe care ne putem baza pentru a salva energia titularilor, având meciuri din 3 în 3 zile”, a spus Fleșeriu.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia