Tribuna
PNL
BC CSU Sibiu, victorie la Galați. ”Vulturii” revin pe loc de play-off
Ovidiu BOICA
1270 vizualizari
BC CSU Sibiu, victorie la Galați. ”Vulturii” revin pe loc de play-off
© Facebook BC CSU Sibiu
După succesul din restanța cu Dinamo, și cu CSM Galați echipa lui Miguel Angel Hoyo s-a impus după o repriză de prelungiri. Miercuri seara, BC CSU a câștigat cu 105-94.

 

Baschetbaliștii sibieni au obținut a doua victorie în overtime într-o săptămână, după cea din restanța cu Dinamo (83-81). Miercuri seara, ”galben-albaștrii” s-au impus cu 105-94 la Galați, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii Naționale.

Blake a deschis scorul, apoi gălățenii au preluat inișiativa (7-2), însă CSU a încheiat în avantaj primul sfert, la diferență de o posesie, după tripla olandezului Schaftenaar.

Actul secund a fost mai echilibrat decât precedentul, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă. Gazdele au încheiat repriza în avantaj după ce Brewton a înscris din spatele semicecului în ultima secundă (46-43).

Și la reluare jocul a fost la fel de echilibrat, ecartul fiind de cel mult două posesii. CSU a câștigat perioada, însă la o diferență de doar o jumătate de coș (23-22), dar Galațiul era în continuare în avantaj după ce același Brewton a reușit să marcheze la ultimul atac,

Actul decisiv nu a adus nimic nou. CSU s-a desprins pentru moment la două posesii printr-un three-point play al lui Uță (82-78). Pe final, Masters a egalat încă o dată, trimițând meciul în overtime (88-88), asta și pentru că Blake a ratat ultima aruncare.

În cele 5 minute suplimentare, sibienii nu i-au lăsat adversarului nicio șansă. Lucas Tohătan, Blake și lituanianul Tamulis au înscris puncte prețioase și CSU a câștigat meciul cu 105-94, după 17-6 în overtime.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat RareșUță (22 puncte), Javion Blake (19), Lucas Tohătan (13), Monyea Pratt (12), Justas Tamulis (11), Olaf Schaftenaar (11), James Padgett (8), Tanner McGrew (7) și Mirel Dragoste (două).

BC CSU Sibiu are acum 36 de puncte, 12 victorii și tot atâtea înfrângeri, revenind pe loc de play-off (6), iar în etapa a XXVI-a joacă luni, 28 martie, dela ora 18:00, în Sala ”Transilvania”, cu Rapid București.


comentarii
1 comentarii

PREMIILE GAZETĂRIEI SPORTIVE
PENTRU ANUL 2021
radio Adrian Fetecău (Radio România Actualități)
emisiune "Prietenii lui Ovidiu”
comentariu TV Bogdan Nevel (Eurosport)
presă scrisă Justin Gafiuc (PlaySport)
foto Valentin Macrea (sportspictures.ro)
blog sportiv Ovidiu Pețenghea (aimx.ro)
tânăr jurnalist Alin Grigore (ProSport)
carte sportivă Emil Hossu-Longin ("AIR MAJESTY –
Michael Jordan”)
pentru întreaga
carieră Radu Cosașu (Gazeta Sporturilor)
premiul special APS Cătălin Țepelin (pentru proiectul
relansării digitale a Gazetei Sporturilor)

foto Valentin Macrea (sportspictures.ro) - ASTA E SIBIAN.
NU ZICETI NIMIC???
@vali macrea
26.03.2022 15:23
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica