Tribuna
BC CSU Sibiu - Steaua CSM EximBank 78-76: Runkauskas, 25 de puncte. Laser, MVP-ul meciului!
b.o.n.
1920 vizualizari
BC CSU Sibiu - Steaua CSM EximBank 78-76: Runkauskas, 25 de puncte. Laser, MVP-ul meciului!

Cel mai bun marcator al mecului de vineri seara, din ”Transilvania”, a fost Marius Runkauskas, lituanianul Stelei. Acesta și-a trecut în cont 25 de puncte, cu 7 triple din 11 încercări. Un alt jucător al formației din Capitală, Jermaine Flowers, a fost aproape de double-double, cu 11 puncte și 9 recuperări. De la Steaua s-au mai remarcat Cătălin Baciu (10 puncte) și Falker (6 puncte, 8 recuperări și 6 assist-uri).
Tyler Laser a fost cel mai bun marcator al Sibiului și, totodată, MVP-ul întâlnirii, cu 21 de puncte și un indice al eficienței de 19, la fel ca Monyea Pratt. În plus, decarul lui CSU a avut 3 recuperări și două pase decisive. Pratt a înscris 17 puncte, a reușit 6 recuperări și a dat două assist-uri.
Pentru CSU Sibiu au mai evoluat Lawrence Kinnard II (14 puncte, 3 recuperări, două pase decisive), Jordan Williams (11 puncte, 5 recuperări, un assist), Chris Cooper (6 puncte, tot atâtea recuperări și 4 pase decisive), Mirel Dragoste (5 puncte, două assist-uri)Marcel Davis și Radu Paliciuc, cu câte două puncte. Bogdan Popescu, Dragoș Gheorghe, Brosser și tânărul Banciu au rămas pe bancă, Dan Fleșeriu optând pentru o rotație scurtă, cu numai 8 jucători.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA