Tribuna
BC CSU Sibiu se desparte de Miguel Angel Hoyo. Se caută antrenor! Ibericul invocă motive personale. ”Nu spun «La Revedere!», ci «Ne vedem data viitoare!»”
b.o.n.
916 vizualizari
BC CSU Sibiu se desparte de Miguel Angel Hoyo. Se caută antrenor! Ibericul invocă motive personale. ”Nu spun «La Revedere!», ci «Ne vedem data viitoare!»”
© Facebook BC CSU Sibiu

 

Clubul studențesc sibian a anunțat, astăzi, pe pagina oficială de Facebook, rezilierea contractului cu antrenorul Miguel Angel Hoyo. Până la găsirea unui nou antrenor care să-i preia pe ”galben-albaștrii”, interimatul va fi asigurat de ”secunzii” Cătălin Vulc, Mikel Ereno și Sebastian Theil.
”BC CSU Sibiu și Miguel Angel Hoyo au decis sa incheie, de comun acord, colaborarea. Vrem să îi mulțumim antrenorului pentru munca depusă la echipă, pentru toate reușitele și pentru profesionalismul si caracterul de care a dat dovada! Mult succes mai departe!”, a notat BC CSU Sibiu pe rețelele de socializare. 
”Vreau sa mulțumesc întregii organizații pentru amabilitatea, profesionalismul și entuziasmul pe care îl arată zi de zi! Astăzi, din motive personale, am decis să ne despărțim, dar vă doresc tot binele. Am încercat mereu să fac tot ce am putut și voi rămâne suporter al echipei! Nu spun «La revedere!», ci «Ne vedem data viitoare!»”, a spus Miguel Angel Hoyo, conform paginii de Facebook a clubului sibian.
Momentan, managementul caută soluții de inlocuire a lui Miguel Angel Hoyo, interimatul la echipa fiind asigurat de Catalin Vulc, Mikel Ereno și Sebastian Theil!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica