Continental
Tribuna
BC CSU Sibiu - SCM ”U” Craiova / Începe drumul spre marea finală
Ovidiu BOICA
1139 vizualizari
BC CSU Sibiu - SCM ”U” Craiova / Începe drumul spre marea finală
Baschetbaliștii sibieni joacă, în această seară, de la ora 20:45, cu echipa din Bănie primul meci din seria de cinci din semifinale. Meciul va avea loc în Sala ”Transilvania”.

 

BC CSU Sibiu începe astăzi, seria meciurilor din semifinalele Ligii Naționale masculine de baschet. De la ora 20:45, ”galben-albaștrii” primesc vizita Craiovei.

  • ”În sfârșit, ajungem la meciurile importante și extrem de importante. Am mai fost aici în ultimele două sezoane, nu am reușit să trecem cu bine de primul meci, deci - evident - primul meci va fi și foarte important pentru noi. Se anunță meciuri grele. Craiova este o echipă extrem de experimentată. E adevărat, ei au avut 5 meciuri în primul tur al play-off-ului, de care au trecut destul de greu, dar - cu siguranță - este o echipă foarte, foarte bună. Toți jucătorii noștri sunt sănătoși, pregătiți și dornici să continue trendul ascendent în evoluții și sperăm că vom reuși să ne apropiem victoria”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Partida din această seară se va disputa cu casa închisă, iar pentru meciul de luni, biletele sunt disponibile pe www.bc-csusibiuro/bilete și pe www.kompostor.ro.
Al doilea meci al seriei va avea loc tot în Sala ”Transilvania”, luni, 13 mai, de la ora 18:15. După cele două partide de pe teren propriu, seria se mută la Craiova, iar meciul 3 se va juca vineri, 17 mai, de la ora 17:15. Dacă va fi necesar, meciul 4 ar urma să se dispute duminică, 19 mai, de la 16:45. În funcție de rezultatele seriei, un eventual meci 5 se va disputa la Sibiu, în data de 22 mai.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia