Tribuna
PNL
BC CSU Sibiu refuză să mai organizeze turneul preliminar al Cupei României
b.o.n.
676 vizualizari
BC CSU Sibiu refuză să mai organizeze turneul preliminar al Cupei României

 

Clubul sibian nu vrea să mai organizeze turneul preliminar al Cupei României ca urmare a faptului că în jurul echipei CSU planează prea multe suspiciuni referitoare la ultimele evenimente. ”Galben-albaștrii” au primit acuzații pe toate căile din partea echipei CSO Voluntari. ”Ne rezervăm dreptul de a nu intra în tot tăvălugul mediatic marcat de presiuni de tot felul, așa cum, din păcate, anumiți adversari din baschet au înțeles că își pot ascunde incapacitatea de a gestiona, în primul rând în sânul echipei lor, partea de prevenire a infectării cu virusul COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă al clubului sibian.

BC CSU Sibiu a anunțat că, în urma testării efectuate în urmă cu două zile, are doi infectați noi cu Covid-19. ”Pentru a clarifica  eventuale nuanțări ulterioare ale adversarilor noștri ținem să precizăm faptul că BC CSU Sibiu are în acest moment, după testarea efectuată în 14 octombrie, DOUĂ cazuri noi pozitive. Direcția de Sănătate Publică Sibiu are ancheta epidemiologică în derulare, astfel că abia mâine am putea afla dacă restul echipei ar putea primi aviz de participare în competiție. Suntem în permanență în legătură cu autoritățile de sănătate publică și respectăm cu strictețe îndrumările acestora. Ceea ce este cel mai important e că starea celor doi este bună, au fost izolați, iar restul echipei este pregătită pentru primele meciuri oficiale din acest sezon. Așteptăm revenirea jucătorului depistat pozitiv la începutul lunii”, au mai informat oficialii BC CSU în comunicatu de presă.

”Ne aflăm într-o perioadă extrem de dificilă, însă grija pentru sănătatea noastră si a celor din jur este responsabilitatea fiecăruia dintre noi toți. Măsurile de prevenție dispuse de autorități, strictețea în ceea ce privește respectarea acestora reprezintă dovada noastră de respect. Ne-am fi dorit din tot sufletul să jucăm Cupa României în formula completă în teren, pentru că acolo trebuie tranșată o competiție sportive: nu în presă, nici prin telefoane de amenințare. Continuăm să fim la fel de uniți, indiferent cât de distanțați suntem, indiferent câte greutăți și provocări se ivesc, dar mai ales, indiferent de factorii destabilizatori cu care suntem obișnuiți deja. Știm sigur că vom fi bine, împreună, cu toții, dar până atunci vă îndemnăm pe toți să aveți grijă de voi și să vă protejați”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia