Tribuna
BC CSU Sibiu pierde şi al doilea meci al finalei cu CSM CSU Oradea
Ovidiu BOICA
1813 vizualizari
BC CSU Sibiu pierde şi al doilea meci al finalei cu CSM CSU Oradea
Baschetbaliştii sibieni au cedat, în această seară, şi în al doilea meci al finalei mari a Ligii Naţionale, în faţa campioanei en-titre, CSM CSU Oradea. Seria se mută pe terenul echipei lui Cristi Achim, dar şansele ca "vulturii" să câştige trofeul sunt mai degrabă de domeniul fantasticului.

 

Visul "galben-albaştrilor" de a aduce titlul la Sibiu, la două decenii de la precedenta performanţă de acest gen, e pe cale să se spulbere. La două zile distanţă, CSU a pierdut şi al doilea joc din finala mare cu CSM CSU Oradea. "Leii" s-au impus tot la o diferenţă de un coş, scor 64-62.
Prima repriză a meciului de miercuri seara a fost extrem de echilibrată. Sibienii au început bine (6-1), dar orădenii au revenit şi chiar au condus cu 15-10. Carter, cu o triplă din zero grade, a stabilit rezultatul primului sfert, 18-16 pentru Oradea.
În actul secund, CSU a întors rezultatul şi a condus cu 23-20, dar oaspeţii au avut replică şi, la pauza mare, aceştia conduceau cu 34-32.
În cea de-a treia perioadă s-a mers cap la cap până în ultimul minut, când Tohătan a înscris d e la distanţă, iar Falker şi-a trecut în cont un slam de senzaţie (51-46).
Ultimele 10 minute au fost nerecomandate cardiacilor. Finalul a fost încins, cu serii de la linia de "libere". La 64-62 pentru Oradea, cu două secunde înainte de final, Bobe Nicolescu a fost faultat de Tohătan, dar a ratat ambele "libere". Pratt a încercat un coş fantastic din propria jumătate de teren, dar sirena a sunat când mingea era în aer.
Meciul trei al finalei mari se dispută la Oradea, duminică, 2 iunie.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA