Tribuna
PNL
BC CSU Sibiu l-a transferat pe Christian Lutete. ”Mă bucur să avem tineri talentați și ambițioși în echipă”
Ovidiu BOICA
667 vizualizari
BC CSU Sibiu l-a transferat pe Christian Lutete. ”Mă bucur să avem tineri talentați și ambițioși în echipă”
BC CSU Sibiu se va baza, în sezonul 2020/2021, pe serviciile lui Christian Lutete. Baschetbalistul american are 23 de ani, joacă poziția 3 și vine la Sibiu de la University Massachusetts Lowell.

 

Echipa sibiană a continuat campania de transferuri, semnând cu al cinclilea străin din lot. BC CSU a luat un baschetbalist care a avut, în sezonul trecut, o medie de aproape 20 de puncte și o medie de 37 la sută la aruncările d ela distanță.
Născut pe 10 octombrie 1996, în Silver Spring, Maryland, Lutete joacă poziția 3 și vine la Sibiu după 5 sezoane petrecute în NCAA: două la Radford University (2015-2017) iar ultimele trei, la University Massachusetts Lowell (2017-2020). Noul jucător este un guard foarte atletic și măsoară 1,96 m. În stagiunea 2019/2020, în 32 de meciuri jucate, Lutete a reușit medii statistice de 19,3 puncte, 7 recuperări și 1,6 assist-uri, cu procentaj de 37,4 la sută la aruncările de 3 puncte, conform unui comunicat de presă al clubului sibian.
”Sunt foarte încântat să fac parte din echipă, să joc pentru Sibiu. Am auzit multe lucruri frumoase despre energia uimitoare pe care o oferă fanii la jocurile de acasă! Abia aștept să vin, să îmi cunosc coechipierii, antrenorii și suporterii. Ne vedem curând!”, a spus Christian Lutete.
Până în acest moment, din lotul BC CSU Sibiu fac parte Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.
”Mă bucur să avem tineri talentați și ambițioși în echipă, tineri care să își dorească să se autodepășească și să ajute echipa noastră să performeze. Sperăm ca lucurile să evolueze bine, din toate punctele de vedere, să ne putem antrena, să rămânem sănătoși până la întâlnirea cu fanii și mai departe va depinde doar de noi!” a spus Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.
 

comentarii
1 comentarii

C S U Sibiu sa va fie rusine !!!!!!

Zeci de tineri Sibieni Romani( ! ) practica baschetul....... si voi aduceti straini. Rusine !
In Romania nu ne trbuiesc echipe " multi- nationale". ( Vezi si echipa de fotbal Herman......3 Romani si15 + antrenorul straini ).
radu
05.08.2020 07:26
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia