FITS 2024
Tribuna
BC CSU Sibiu își păstrează căpitanul. Mirel Dragoste, încă un an în tricoul galben-albastru
Ovidiu BOICA
577 vizualizari
BC CSU Sibiu își păstrează căpitanul. Mirel Dragoste, încă un an în tricoul galben-albastru
Baschetbalistul de 29 de ani continuă la Sibiu, el ajungând la al patrulea sezon pentru CSU. În tricoul galben-albastru, Dragoste a evoluat în 221 din cele 304 meciuri strânse în Liga Națională masculină de baschet.

 

BC CSU Sibiu își păstrează căpitanul și în sezonul viitor. Oficialii grupării studențești și Mirel Dragoste au ajuns la un acord pentru a continua colaborarea până în vara anului 2025, ajungând la patru sezoane consecutive și șapte petrecute în tricoul galben-albastru.

Baschetbalistul de 29 de an a jucat 36 de meciuri în sezonul trecut al Ligii Naționale masculine de baschet, având medii statistice de 8 puncte, 2,5 recuperări și 1,7 pase decisive, în peste 26 de minute/meci petrecute pe parchet.

Tot în sezonul 2023/2024, Mirel Dragoste a mai evoluat în șase partide în FIBA Europe Cup și în altele trei în Cupa României.

Din punct de vedere al statisticii, sezonul precedent al Ligii Naționale masculine de baschet a fost cel mai bun pentru Mirel Dragoste. Tot în ediția de campionat precedentă, jucătorul lui CSU a trecut de borna a 300 de meciuri în Liga Națională

Din totalul de 304 meciuri, Mirel Dragoste a jucat 221 pentru BC CSU Sibiu.

În afară de BC CSU, Mirel Dragoste a mai evoluat pentru ”U” BT Cluj, Gaz Metan Mediaș și SCM Timișoara.

”Vara este cea mai importantă perioadă de pregătire pentru un sportiv. Vreau să anunț că pentru sezonul viitor am ales să rămân în tricoul lui BC CSU Sibiu. Abia aștept să ne revedem cu toții și să strigăm împreună. Hai BC CSU Sibiu!”, a declarat Dragoste, imediat după ce a semnat noul contract.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica