Tribuna
BC CSU Sibiu - Dinamo în semifinalele Cupei României / ”Vulturii”, zbor lin spre marea finală. All Star Game-ul, la Cluj
Ovidiu BOICA
1788 vizualizari
BC CSU Sibiu - Dinamo în semifinalele Cupei României / ”Vulturii”, zbor lin spre marea finală. All Star Game-ul, la Cluj

Baschetbaliștii sibieni au avut noroc la tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României. BC CSU le-a evitat pe ”U” BT Cluj, gazda Final Four-ului, și campioana en-titre CSM CSU Oradea, urmând să o întâlnească pe singura echipă din Grupa Galbenă ajunsă în această fază a competiției, Dinamo București.
”Galben-albaștrii” și Dinamo se vor întâlni în primul meci al zilei de 17 aprilie, urmând ca ora să fie stabilită ulterior. În cealaltă semifinală se vor duela ”U” BT și Oradea. Câștigătoarele celor două dueluri se vor lupta pentru trofeul Cupei României, o zi mai târziu, urmând ca învinsele să își dispute medaliile de bronz.
”O tragere la sorți a cărui rezultat pare că ne favorizează. Este evident, Dinamo e echipa cea mai ușoară dintre cele trei cu care puteam să nimerim, dar nu avem voie să îi subestimăm pe bucureșteni. Am avut meciuri grele cu Dinamo, și-a îmbunătățit lotul destul de mult și, probabil, se va califica și în play-off. Pentru noi va fi un meci bun, un meci important și sperăm să putem face pasul către finală. Nu avem voie să subestimăm niciun adversar pentru că, în meciurile de Cupă României, pot apărea surprize. Să nu uităm că și Craiova a fost foarte aproape să facă o surpriză cu noi, iar Dinamo a reușit cu Timișoara”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al ”galben-albaștrilor”, după tragerea la sorți.

 

All Star Game 2019, la Cluj

La fel ca Final Four-ul Cupei României, All Star Game-ul masculin va avea loc tot în BT Arena din Cluj. Evenimentul va avea loc la o zi după finalele competiției KO și îi va reuni pe cei mai buni jucători din campionatul intern.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA