Tribuna
BC CSU SIBIU - CSM CSU ORADEA / Obiectiv nou: medaliile de bronz!
Ovidiu BOICA
2100 vizualizari
BC CSU SIBIU - CSM CSU ORADEA / Obiectiv nou: medaliile de bronz!
Baschetbaliștii sibieni speră să termine sezonul pe locul al treilea. În finala mică - una disputată după sistemul cel mai bun din trei meciuri - vor întâlni campioana en-titre, CSM CSU Oradea. În acest sezon, ”galben-albaștrii” au câștigat ambele meciuri disputate acasă cu team-ul lui Cristi Achim, 74-70 ăn sezonul regulat și 69-66 în faza a doua. Primul meci al finalei va avea loc joi seara, de la ora 19:00, în ”Transilvania”. Următorul e programat la Oradea, tot de la ora 19:00, luni, 22 mai, iar - dacă va mai fi nevoie - decisivul se joacă la Sibiu, miercuri, 24 mai.

Încă în gând cu dezamăgirea ratării calificării în finala mare, după semifinala cu Steaua, baschetbaliștii sibieni se concentrează acum asupra bătălii pentru medaliile de bronz. CSU și campioana en-titre Oradea se vor întâlni, zilele următoare, în finala mică. Câștig de cauză va avea echipa care obține două victorii, întâlnirea disputându-se după sistemul cel mai bun din trei partide. Sibienii au avantajul terenului propriu și, în cazul în care, după primele două jocuri, va fi egalitate, decisivul se va disputa în Palatul Sporturilor ”Transilvania”, la mijlocul săptămânii viitoare.
Până atunci, primul duel va avea loc joi seara, de la ora 19:00, la Sibiu. Marcat încă de ratarea calificării în finala mare, antrenorul lui CSU, Dan Fleșeriu spune că a rămas cu un ”gust amar” și vorbește despre o ”atmosferă de frustrare” la nivelul lotului.

  • ”Atmosfera în lot este una oarecum de frustrare, pentru că știam că putem mai mult cu Steaua. Am rămas cu un gust amar, mai ales după ultimul meci. Impresia mea e că am deranjat extrem de mult că suntem în primele patru și cu șanse de a juca o finală. Suntem totuși CSU Sibiu! Avem atâția fani, avem sala plină meci de meci. Ne-am dorit foarte mult să ne continuăm drumul și să îi facem pe fanii noștri să fie mândri de noi, indiferent de ce se întâmplă pe teren. Vom da absolut totul în așa fel încât să fim cât mai aproape de câștigarea unei medalii. Oradea este o echipă extrem de valoroasă. A demonstrat asta în cupele europene. În schimb, noi am reușit o victorie împotriva ei, aici, la Sibiu (n.a. 69-66, în grupa valorică 1-6). Nu văd de ce nu am mai reuși asta încă o dată”, a declarat Dan Fleșeriu.​
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia