Continental
Tribuna
BC CSU Sibiu - CSA Steaua București 95-75 / ”Vulturii”, la înălțime! Moment de reculegere pentru Kobe Bryant la 8:24!
Ovidiu BOICA
2231 vizualizari
BC CSU Sibiu - CSA Steaua București 95-75 / ”Vulturii”, la înălțime! Moment de reculegere pentru Kobe Bryant la 8:24!
Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci foarte bun, în această seară, în Sala ”Transilvania”, cu Steaua, impunându-se la o diferență de 20 de puncte CSU a debutat astfel cu dreptul în Top 6. Philmore a terminat partida în double-double. În timpul partidei s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Kobe Bryand, legendarul baschetbalist american decedat, duminică, într-un accident de elicopter.

 

”Vulturii” au debutat cu dreptul în faza a doua a sezonului regulat, învingând-o categoric pe Steaua. După 40 de minute, ”galben-albaștrii” s-au impus cu 95-75 în fața propriilor suporteri, care au cântat și de data aceasta pe toată durata meciului.

Sibienii au început în forță. Philmore a deschis scorul, apoi Chatman și-a trecut în cont două triple la rând. Tribunele s-au cufundat în liniște, iar pe parchet jocul a fost întrerupt după un minut și 36 de secunde, pe când cronometrul invers afișa 8:24, cele două numere cu care a evoluat Kobe Bryant în NBA. Legenda baschetului de peste Ocean a avut parte de un minut de reculegere după ce a decedat, duminică, într-un accident aviatic alături de una din fiicele sale și de alte 7 persoane.

La reluare, Philmore a făcut 10-0, Radu Vârnă punând capăt ”run”-ului lui CSU cu o runcare din spatele semicercului.

Stewart și Chatman au înscris și ei de la distanță, iar CSU ajungea la +13 (22-9). Sibienii erau imperiali la aruncările de 3 puncte, cu cinci reușite din șase încercări...

Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 27-16. Vragovic a inaugurat actul secund, cu o triplă, dar imediat a venit Jared Jordan cu răspunsul (30-19). Bucureștenii au pornit cursa de urmărire și, cu 3 minute și jumătate înainte de pauza mare, s-au apropiat la două posesii (39-35), moment în care Dan Fleșeriu a cerut time-out.

Steaua a câștigat cu 21-16 cea de-a doua perioadă, iar la jumătatea întâlnirii ”galben-albaștrii” mai păstrau avantaj de 6 puncte (43-37).

Debutul reprizei secunde a semănat cu cel al meciului, sibienii prinzând un ”run” de 11-0 (54-37). Jucătorii lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc au continuat evoluția bună și, la finalul celuide-al treilea sfert, conduceau cu 71-56.

Eforturile steliștilor de a reintra în meci, în actul decisiv, au fost sortite eșecului. ”Vulturii” nu i-au dat adversarului nicio șansă, iar la final David Engi și Gavriloaia, cu două coșuri de la distanță, au fixat diferența la +20, 95-75.

 

Philmore și Cooper, în double-double

 

Cel mai bun marcator al meciului a fost Isaiah Philmore, cu 18 de puncte. În plus, pivotul american și-a trecut în cont 11 recuperări și 5 assist-uri.

Chris Cooper a marcat 9 de puncte, a făcut 13 recuperăriși a dat 3 pase decisive.

Pentru CSU Sibiu au mai evoluat Barry Stewart (17 puncte, două recuperări, 4 assist-uri), Jared Jordan (15 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive), Jordan Chatman (12 puncte, două recuperări, 4 assist-uri), Lucas Tohătan (8 puncte), Randal Falker (7 puncte), David Engi, Aurelian Gavriloaia (3 puncte), Radu Paliciuc, Robert Stan și Rolland Torok.

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia