Tribuna
BC CSU SIBIU - BC MUREȘ Un meci cât o calificare. Sibienii sunt optimiști. Interzis cu vuvuzele și trompete!
Ovidiu BOICA
2343 vizualizari
BC CSU SIBIU - BC MUREȘ Un meci cât o calificare. Sibienii sunt optimiști. Interzis cu vuvuzele și trompete!
Meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale se joacă în această seară, la Sibiu, în Palatul Sporturilor ”Transilvania”. După 4 partide, CSU Sibiu și BC Mureș sunt la egalitate. Întâlnirea se va disputa cu casa închisă, biletele epuizându-se încă de ieri dimineață. Oficialii clubului sibian le recomandă spectatorilor să nu vină la sală cu obiecte interzise sau cu trompete și vuvuzele. Partida este transmisă în direct de unul din canalele Digi Sport.
După ”U” BT Cluj, CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank, în această seară vom afla a patra semifinalistă din actualul sezon al Ligii Naționale. Patru întâlniri nu le-au fost suficiente sibienilor și mureșenilor pentru departajare, astfel că, de la ora 19:00, în Palatul Sporturilor ”Transilvania”, se va disputa meciul decisiv.
Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, susține că jucătorii săi sunt optimiști înainta meciului 5. Tehnicianul e convins că va fi o partidă extrem de dificilă, dar speră că, la final, ”galben-albaștrii” să sărbătorească împreună cu suporterii calificarea în semifinale.
  • ”Suntem optimiști înaintea acestui meci decisiv. Am reușit să facem și 1-1 la Mureș, la fel ca acasă. Am adus seria înapoi, la Sibiu, pentru a profita de avantajul terenului propriu, un lucru extrem de pozitiv. Băieții sunt toți sănătoși, apți și abia așteptăm meciul. Sperăm să facem un meci bun, care să ne asigure calificarea. Va fi extrem de dificil, ca și celelalte meciuri de altfel. Rezultatul de acum, de 2-2, este perfect echitabil. Este o serie echilibrată, fiecare are șanse 50-50. Noi, tot campionatul ne-am luptat să avem ”decisivul” pe teren propru și ne bucurăm că reușim  să jucăm în fața propriilor suporteri cu calificarea pe masă. Le mulțumesc mult că sunt alături de noi, că ne-au fost alături și la Tg. Mureș, indiferent de rezultat, și sunt convins că ne vor împinge de la spate, din nou, și vom obține un rezultat bun”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
  •  
Niciun loc liber
Interesul pentru meciul 5 al întâlnirii dintre CSU și BC Mureș a făcut ca, ieri dimineață, biletele să se epuizeze în mai puțin de două ore. Mulți suporteri ai ”galben-albaștrilor” nu au avut norocul de a intra în posesia tichetelor care să le permită să vadă meciul pe viu.
Cei care nu au reușit să achiziționeze bilete vor putea urmări meciul la televizor, Digi Sport transmițând în direct confruntarea decisivă pentru calificarea în semifinale.
 
Fără obiecte interzise și... zgomotoase
Oficialii clubului sibian le recomandă fanilor, printr-un comunicat de presă, să nu vină la sală cu vuvuzele, trompete sau orice fel de obiecte interzise. De asemenea, mai-marii lui CSU fac un apel la fair-play. ”Îi sfătuim pe suporteri să ajungă din timp la sală, să manifeste fair-play pe toată durata partidei și să nu se prezinte la sală cu vuvuzele sau trompete, dar nici cu obiecte interzise”, se arată în comunicatul respectiv.
 
 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA