Tribuna
BC CSU SIbiu: Au venit americanii! Două săptămâni la izolare!
b.o.n.
1000 vizualizari
BC CSU SIbiu: Au venit americanii! Două săptămâni la izolare!
Chris Cooper, Marquis Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete, KJ Jackson și Isaiah Philmore, cei șase americani din lotul lui CSU pentru sezonul 2020/2021, au ajuns la Sibiu și vor sta în izolare timp de două săptămâni. ”Galben-albaștrii” vor începe pregătirile pentru noul sezon pe 1 septembrie, în prima fază doar cu baschetbaliștii români, care se vor reuni săptămâna viitoare.

 

Lunga pauză luată de Liga Națională de baschet masculin din cauza pandemiei de coronavirus se apropie de sfârșit, existând premise de reîncepere a activității sportive și pentru echipe, în spații închise, astfel că staff-ul BC CSU Sibiu a demarat procedurile de reunire a lotului. Primii care au ajuns la Sibiu au fost jucătorii americani Christopher Cooper, Marquise Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete și KJ Jackson. Aceștia au sosit marți și au intrat în izolare pentru următoarele două săptămâni. Cel de-al șaselea jucător străin din lotul pentru sezonul 2020/2021, Isaiah Philmore, a ajuns la Sibiu câteva ore mai târziu și va sta și el izolat în următoarele 14 zile.

Între timp, antrenorii Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc vor da startul pregătirilor, în prima fază doar cu sportivii români. Lucas Tohătan, Rolland Torok, Aurelian Gavriloaia, Robert David Stan și Toni Rotaru se vor antrena, începând cu săptămâna viitoare, la Sibiu, alături de patru juniori ai BC CSU Sibiu.

”Ne bucurăm că au reușit să ajungă sportivii străini la Sibiu. Sperăm ca și Isaiah Philmore să ajungă, în această noapte, și să trecem și prin această nouă procedură cu bine. Este o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți, încercăm să ne adaptăm tuturor măsurilor impuse de autorități și să facem față cu bine tuturor provocărilor. Săptămâna viitoare vin și baschetbaliștii români și începem pregătirile. Am așteptat de aproape 6 luni momentul acesta și ne dorim, în primul rând, să fim sănătoși cu toții, pentru a reveni în competiții cât mai curând”, a declarat, marți seara, Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu. Între timp, la Sibiu a aterizat și cel de-al șaselea american, Isaiah Philmore.

După perioada de izolare, lotul întregit va efectua un cantonament de pregătire la Cheile Grădiștei, în luna septembrie, urmat de câteva partide de verificare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia