Tribuna
Sevis
BC CSU Sibiu 3x3 s-a calificat la turneul final al Cupei României
Ovidiu BOICA
1242 vizualizari
BC CSU Sibiu 3x3 s-a calificat la turneul final al Cupei României
Sibienii și-au câștigat șansa de a juca pentru câștigarea trofeului în urma rezultatelor obținute în cele patru turnee disputate la Mediaș.

 

BC CSU Sibiu s-a calificat la turneul final al Cupei  României 3x3 în urma rezultatelor obținute, la finalul săptămânii trecute, în cadrul celor patru turnee dsiputate în Sala Sporturilor din Mediaș.
Sibienii au început în forță competiția, reușind să se claseze pe locul 3, respectiv 2 la primele două turnee. În urma acestor rezultate, ”galben-albaștrii” rezolvaseră în mare parte problema calificării.
Sebastian Costeiu, juniorul care a primit, în vara anului trecut, prima ”Bursă Ilie Mitea”, a fost desemnat ”Cel mai bun marcator al Turneului 2” cu 43 de puncte, contabilizând 13 aruncări din spatele semicercului. De altfel, toți cei șase componenți ai echipei sibiene fost remarcați în urma evoluțiilor spectaculoase avute în cadrul tuturor celor patru turnee, de fiecare dată BC CSU clasându-se în Top 3 al punctelor marcate.
”Evoluția noastră și calificarea se datorează în principal grupului omogen, care joacă și se antrenează împreună de foarte multa vreme - mai ales tandemul Victor Bogdan și Sebastian Costeiu, care sunt colegi și la lotul național U23. Cei doi sunt completați foarte bine în defesivă de Dragoș Gheorghe, cu o prezență  determinantă sub panou. Pentru BC CSU Sibiu au mai evoluat de asemenea Paul Bogdan,  Andrei Petică și Traian Petru”, se arată într-un comunicat de presă al BC CSU Sibiu.
Pentru componenții echipei de 3x3 a clubului sibian urmează o perioadă de pregătire de aproximativ o lună în vederea participării cu scces la turneul final al primului turneu de 3x3 al Cupei României.
 
Rezultatele echipei BC CSU Sibiu 3x3
Turneul I
: 22-15 cu ACS Tg. Jiu; 18-18 cu CSM Miercurea Ciuc; 22-15 cu Sighet; 16-21 cu BCM ”U” Pitești. LOCUL 3
Turneul al II-lea: 22-18 CU ”U” Cluj-Napoca; 21-16 cu ACS ”U” BT Cluj-Napoca; 22-12 cu CSM Tg. Mureș; 21-16 cu SCM Timișoara; 14-21 cu CSM ”U” Oradea. LOCUL 2
Turneul al III-lea
: 22-12 cu ACS Tg. Jiu; 19-17 cu ACS ”U” BT Cluj-Napoca; 18-20 cu SCM Timișoara. LOCUL .
Turneul al IV-lea: 22-13 cu ACS Tg. Jiu; 22-13 cu CSM Tg. Mureș; 12-21 cu SCM Timișoara. LOCUL 5
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia