FITS 2024
Tribuna
BC CSU și-a luat număr 1! Americanul Marc Loving ajunge la Sibiu din Israel, unde n-apucase să debuteze din cauza războiului
Ovidiu BOICA
898 vizualizari
BC CSU și-a luat număr 1! Americanul Marc Loving ajunge la Sibiu din Israel, unde n-apucase să debuteze din cauza războiului
© bc-csusibiu.ro
BC CSU Sibiu și-a completat lotul cu un american de 29 de ani care ajunge sub comanda lui Tomas Rinkevicius după ce ”galben-albaștrii” s-au despărțit de bulgarul Yordan Minchev.

 

Marc Loving este noul jucător al grupării studențești sibiene, el semnând un contract valabil până la finalul acestui sezon. Loving ajunge la BC CSU pentru a umple golul lăsat de plecarea bulgarului Yordan Minchev.
Inițial, Loving semnase un angajament cu Hapoel Galil Gilbao, dar nu a ajuns să evolueze pentru echipa din Israel din cauza conflictului iscat în Țara Sfântă. Anterior, în sezonul 2021/2022, Marc Loving jucase în Marea Britanie pentru Leicester Riders.
Născut pe 16 septembrie 1994 în Toledo, Ohio, Marc Loving are 29 de ani, măsoară 2,03 metri și este un jucător de poziția a 4-a. El s-a format la Ohio State University, unde a evoluat timp de patru sezoane în NCAA, conform bc-csusibiu.ro.
Primul său sezon profesionist l-a început în presezon alături de Philadelphia 76ers, după care mers în NBA G-League la Delaware 87ers. Și următoarea stagiune a petrecut-o în aceeași ligă la Agua Caliente Clippers of Ontario.
În sezonul 2021/2022 a ajuns la Leicester Riders, în Marea Britanie, unde a petrecut ultimele două sezoane și a strâns 86 de partide pentru această grupare. Stagiunea precedentă i-a adus medii de 15,2 puncte, 6,5 recuperări și 2,5 pase decisive. Marc Loving a reușit procentaje de 52,8% la aruncările de la distanță, 34.8% la cele din spatele semicercului și 85,8% la linia de ”libere”.
”Sunt încântat să mă alătur echipe, aștept cu nerăbdare să concurez alături de echipă și să câștigăm cât mai multe meciuri cu putință”, a declarat Marc Loving imediat după ce a semnat cu BC CSU Sibiu
Marc Loving va purta numărul 1 pe maieul de joc, a mai anunțat clubul sibian.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica